Paypal

Paypal 5.2

Gemakkelijk en veilig mobiel betalen

VOOR

  • Sober en eenvoudig

TEGEN

  • Beperkte iOS-integratie

Uitmuntend
8

PayPal is dé standaard voor online betalen. Met de gratis app beheer je ook per telefoon je rekeningen, maak je geld over naar vrienden en houd je je persoonlijke gegevens up-to-date.

Van je Spotify-abonnement tot een tweedehands fiets op Marktplaats; er is bijna niets dat je op internet niet kunt betalen met PayPal. Ben je een fervente online shopper, dan is een overzicht van je uitgaven wel zo handig. Daarvoor download je de mobiele app. In een eenvoudig overzicht zie je al je PayPal-activiteiten, je uitgaven en je inkomsten.

Geld overmaken naar anderen doe je ook eenvoudig met PayPal. Je koppelt de app aan je adresboek en zet zonder veel moeite een transactie op poten. Heb je nog geen rekening gekoppeld aan je PayPal-account? Scan dan even je creditcard in en de app doet de rest.

Bij zulk betaalgemak hoort goede beveiliging. Elke PayPal-sessie heeft een bepaalde tijdslimiet. Ben je dus even inactief en heropen je daarna de applicatie, dan moet je opnieuw je wachtwoord invoeren. Klinkt wellicht omslachtig, maar op die manier kunnen dieven in ieder geval niet zomaar geld van je aftroggelen wanneer zij je telefoon al hebben bemachtigd.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat zomaar al je virtuele bankbiljetten in de broekzak van een crimineel verdwijnen, temeer omdat de betaalmogelijkheden verder zeer beperkt zijn. Je betaalt zowel in online als offline winkels niet zomaar met je PayPal-rekening, zodat boeven ook niet zomaar al je geld kunnen verkwanselen aan Spotify-abonnementen of tweedehands fietsen op Marktplaats.

Met PayPal heb je altijd je internetportemonnee op zak. De app is verre van spectaculair, maar biedt een fijn overzicht en enkele niet al te uitgebreide betaalfuncties.

Meeste downloads Winkelen voor iphone

Meer

Beoordelingen about Paypal

Promotie×
Meisten gebote | Latest Update Games | Modern Texts Slideshow 21103289 After Effects Template