Paint 3D

Paint 3D 1.0

Verken je creatieve zelf met deze Digital Paint-app

Paint 3D is een verf-app van Microsoft Corporation, maar nu in een nieuwe avatar. Het heeft nu een bijgewerkt gevoel en uiterlijk, samen met een aantal nieuwe gereedschappen en penselen in de vouw.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuke en uiterst aanpasbare creaties
  • Mogelijkheid om 3D-foto's te delen

TEGEN

  • Strikt niet voor professionals
  • 2D-afbeeldingen kunnen niet in 3D-beelden worden geëxtrudeerd

Paint 3D is een verf-app van Microsoft Corporation, maar nu in een nieuwe avatar. Het heeft nu een bijgewerkt gevoel en uiterlijk, samen met een aantal nieuwe gereedschappen en penselen in de vouw.

Frisse interface

De nieuwe interface is een belangrijke afwijking van de vorige Paint UI. In tegenstelling tot de vorige app is Paint 3D touch-compatibel. Dat gezegd hebbende, is er nog steeds de mogelijkheid om met 2D-afbeeldingen te werken. Hoewel een touchscreen-display de app beter zou kunnen aanvullen, kunt u de app toch effectief gebruiken op een niet-aanraakscherm. Er zijn meerdere bedieningselementen om uw afbeelding te draaien, vergroten of verkleinen en kantelen. Je kunt ook stickers downloaden. Wanneer een sticker op een 3D-afbeelding wordt toegepast, wordt het object naadloos ingepakt. Er zijn ook heel wat andere aanpassingshulpmiddelen beschikbaar, zoals pen, potlood, stift en krijt.

Voor de massa's

Met Paint 3D wil Microsoft dat 3D-modellering door iedereen wordt gebruikt. En om dat te doen, maakt het gebruik van de populariteit en toegankelijkheid van Microsoft Paint. Als gevolg hiervan krijgt de Paint-app een nieuwe look. 3D-ontwerp klinkt complex en het grote publiek is van oudsher weggebleven uit angst voor die complexiteit. Microsoft wil via Paint 3D dat mensen begrijpen dat 3D-modellering toch niet zo angstaanjagend is. Als u 3D-afbeeldingen wilt maken, kunt u vanaf nul beginnen met het opnemen van primitieven zoals kaders en bollen. U kunt ook gebruik maken van starterkits, gemeenschapsprojecten, bijgedragen afbeeldingen, enz. Om uw project aan de gang te krijgen.

Meeste downloads Multimedia voor windows

Meer

Beoordelingen about Paint 3D

Promotie×
House Of Cards - Season 3 | Top Updated Games | American Pie 2