Ninite

Ninite

Stel je eigen softwarepakket samen

VOOR

  • Ruim aanbod software
  • Eenvoudig in gebruik
  • Klein bestand
  • Ontwijkt toolbars
  • Herkent taalinstellingen

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Ninite is een web-applicatie die één installatiebestand aanmaakt van grote groepen software tezamen. In plaats van elk programma apart te downloaden en te installeren, doet Ninite dat voor je waardoor je veel tijd bespaart. Overigens ontwijkt Ninite eventuele toolbars en installeert het de software in de taal van je besturingssysteem.

Uit een lijst kies je de programma's die je op je computer wilt en Ninite stelt het pakket samen. Daarna maakt het een klein installatiebestand (224 kB) dat je simpel opent en het downloaden begint. Na de download vangt het programma direct aan met de installatie. Het aanbod is ruim en voor elk type software heb je keuze uit populaire programma's en enkele alternatieven. Je 'pimpt' je computer dus geheel naar smaak. Door de kleine omvang van het bestand neem je het gemakkelijk mee op een USB stick.

Wellicht zijn er applicaties die je wilt installeren en die Ninite niet in de lijst heeft staan. Dat is uiteraard lastig; Ninite beschikt nou eenmaal niet over elk programma in de wereld. Je geeft aan welke software je mist op de website en mochten de makers het met je eens zijn, dan zul je dit programma later terugzien in de lijst. Ook kies je niet welke versie je wilt van applicaties. Toegegeven, Ninite actualiseert de lijst regelmatig. Je installeert dus altijd de nieuwste versies.

Wanneer je een nieuwe computer hebt, merk je elke keer weer hoe tijdrovend het is om alle software opnieuw te installeren. Ninite lost dit probleem op; je geeft aan welke programma's je wilt hebben en deze applicatie zorgt voor de download en het installeren. Zo houd jij tijd over voor andere dingen!

Meeste downloads Utilities & Tools voor web-apps

Meer
Ninite

Naar de site

Ninite

Beoordelingen about Ninite

Promotie×
London Philharmonic Orchestra & David Parry | Nora to Oujo to Noraneko Heart | VeriPLUS