NESbox.com

NESbox.com

Honderden gratis Nintendo games spelen

VOOR

  • Geweldig aanbod Nintendo klassiekers
  • Werkt in IE, Firefox, Chrome, etc.
  • Duidelijke site zonder reclame
  • Korte laadtijden

TEGEN

  • Voortgang niet op te slaan

Excellent
9

Op de website NESbox.com speel je gratis vanuit je browser honderden spellen voor de originele Nintendo console, de NES (Nintendo Entertainment System). Een regenachtige zondag of saaie werkdag is zo voorbij met een uurtje Mario, Zelda of Mega Man.

De startpagina van NESbox.com presenteert een rits populaire games, waaronder bijvoorbeeld Super Mario 3, Teenage Mutant Ninja Turtles, Double Dragon en Duck Tales. Dit is slechts het begin: voor bijna elke letter van het alfabet biedt NESbox.com tientallen klassiekers. Om een game te beginnen, klik je simpelweg op het bijbehorende plaatje. Een spel is binnen luttele seconden geladen mits je browser Flash ondersteunt.

Net onder het spel zie je met welke toetsen je de actie teweegbrengt. Het toetsenbord is natuurlijk niet zo getrouw als een oude Nintendo-controller, maar de actie is soepel en vrij van haperingen. Het aanbod is werkelijk fenomenaal: het is heel moeilijk om een goede Nintendo game te bedenken die niet op NESbox.com staat. Wat we helaas missen is een opslagmogelijkheid voor spellen; nu kan je na het heropstarten van de browser niet verder.

NESbox.com is een gratis gameportaal zoals we ze willen zien: geen fratsen, geen reclame, alleen maar actie. Heb je zin in wat nostalgische Nintendo-pret, surf dan als de wiedeweerga naar NESbox.com.

Meeste downloads Arcade games voor web-apps

Meer
NESbox.com

Naar de site

NESbox.com

Beoordelingen about NESbox.com

Promotie×
Vai Anitta – HD – DUB/LEG Online | The Thinning: New World Order | HD Bilal: A New Breed Of Hero