Nederland.fm

Nederland.fm

Nederlandse radiozenders luisteren vanuit je browser

VOOR

  • Duidelijk menu
  • Korte laadtijd en uitstekende kwaliteit
  • Goede hulppagina
  • Helemaal gericht op Nederlandse zenders

TEGEN

  • Geen bedieningsknoppen

Uitmuntend
8

Op de website Nederland.fm luister je vanuit je browser gratis naar alle grote Nederlandse radiostations. Je kiest simpelweg je favoriete zender en spoedig galmen de mooie liedjes, informerende stemmen en akelige reclames door je luidsprekers.

Nederland.fm is lekker duidelijk en compact. De webapplicatie bestaat uit één pagina: in een langwerpig kader vind je ongeveer 40 knoppen met logo's voor de radiostations. Onder het aanbod bevinden zich populaire stations als Radio 538, Radio Veronica en 3FM. Ook zenders die zich richten op één genre zijn bij Nederland.fm vertegenwoordigd (Arrow Classic Rock, NashVille FM, FunX Latin).

Kies je een zender, dan begint de stream in het centrale schermpje; af en toe komt er een reclame doorheen. Bij onze test lukte elke poging en dat op snel tempo. We vinden het echter jammer dat Nederland.fm geen bedieningsknoppen bevat. Om een uitzending te stoppen, dien je nu gewoonweg het venster te sluiten.

Er bestaan verscheidene opties om radio te luisteren op je computer. Voor Windows gebruik je bijvoorbeeld het fantastische programma RadioSure of de widget (desktopprogrammaatje) MiniRadio; voor Mac is er FStream. Wil je echter geen applicatie installeren, dan kan je altijd terecht bij Nederland.fm. De webapp werkt uitstekend en is volledig gericht op de Nederlandse radio.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
Nederland.fm

Naar de site

Nederland.fm

Beoordelingen about Nederland.fm

Promotie×
Graphics Illustration | Reaction Paper to How to Run Your Small Business Without Microsoft by Carleen Hawn | Episode 2