Naruto: Ultimate Battle

Naruto: Ultimate Battle

Online knokken in 2D-stijl

VOOR

  • Geen installatie vereist

TEGEN

  • Slechte graphics
  • Slechte kunstmatige intelligentie
  • Veel taalfouten

Armoedig
3

Naruto: Ultimate Battle is de gratis online variant van het bekende 2D karatespel. Heb je dus zin om even te vechten maar wil je niks installeren dan is Naruto: Ultimate Battle misschien wat je zoekt.

Naruto: Ultimate Battle speelt zich af in het verre oosten. Je kiest uit 1 van de 5 helden om de strijd tegen het kwaad aan te gaan. Elke speler heeft zijn eigen moves dus het is aangeraden om ze allemaal een keer te proberen. Zo weet je precies wie jouw favoriete strijder is in Naruto: Ultimate Battle.

Naruto staat niet bekend om zijn geweldige graphics, maar vergeleken met de Ultimate Battle webversie is de gedownloade versie een pareltje. De poppetjes zijn te klein om goed te zien, maar wanneer je duidelijk naast iemand schopt deel je alsnog schade uit. De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders is helemaal om tranen van in de ogen te krijgen: ze lopen als een kip zonder kop rustig op je af om klappen te ontvangen.

Naruto: Ultimate Battle is een online vechtspel in 2D. Het probeert enigszins op Street Fighter 2 te lijken maar slaagt daar totaal niet in.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Naruto: Ultimate Battle

Naar de site

Naruto: Ultimate Battle

Beoordelingen about Naruto: Ultimate Battle

Promotie×
Colombia | CAM The Nutcracker and the Four Realms | Vanessa Angel