Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro

Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro voor Windows

Bewerk en wijzig uw homevideo's

Movie Maker & Video Editor: Slideshow Maker Pro is een eenvoudig filmbewerkingsprogramma dat de meeste hulpmiddelen bevat die de YouTube-videobewerkingshulpprogramma heeft. De ontwikkelaars voeren gratis aanbiedingen uit, maar het volledige programma kost verschillende kosten. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Frame-per-frame bijsnijden en in plakken snijden
  • Nauwkeurige controle van de volumeschil
  • Uw voorvertoningen zijn vooraf geladen
  • Helderheid, verzadiging en tintregeling

TEGEN

  • Zulke overgangen gingen uit met de eerste Star Wars-film
  • Grafische toevoegingen zien er goedkoop en smerig uit
  • Het volledig laden van uw origineel duurt erg lang
  • De audio-effecten zijn amateuristisch

Movie Maker & Video Editor: Slideshow Maker Pro is een eenvoudig filmbewerkingsprogramma dat de meeste hulpmiddelen bevat die de YouTube-videobewerkingshulpprogramma heeft. De ontwikkelaars voeren gratis aanbiedingen uit, maar het volledige programma kost verschillende kosten.

Eenvoudige tools met een herkenbare interface

Movie Maker & Video Editor: met Slideshow Maker Pro kunt u uw zelfgemaakte films bewerken met een reeks eenvoudige hulpmiddelen en een frame-voor-frame tijdlijn langs de onderkant. Dit programma is niet bedoeld voor films met hoge resolutie of professionele films omdat het niet over de functies of macht beschikt om goede producties te genereren. Deze tool is bedoeld voor amateurs en niet voor semi-professionele filmauteurs. Vreemd genoeg is het misschien als een begaanbare diavoorstellingsmaker beschouwd toen het werd uitgebracht, maar tegenwoordig zijn de functies van de diavoorstelling meestal achterhaald; vooral met programma's zoals PowerPoint die ermee concurreren. Als je op zoek bent naar een stukje software om je te helpen bij het schrijven van je video's omdat je het niet op YouTube kunt doen (aangezien YouTube die functie heeft uitgeschakeld), dan staat dit programma je toe, maar de meeste tekstafbeeldingen zien er erg ouderwets uit , (zoals 1996 website graphics).

Leer hoe u met deze tool kunt bewerken

Movie Maker & Video Editor: Slideshow Maker Pro is geen lesinstrument, maar het gebruik van een frame-tijdlijn onderaan het scherm kan nieuwbakken helpen begrijpen hoe frame-voor-frame bewerking werkt. Het is een stap omhoog van een GIF-animator als het gaat om bewerking van frames. Ondanks het feit dat knippen tijdrovend is, is het feit dat voorvertoningen vooraf zijn geladen, dat u meteen kunt knippen en controleren voordat u doorgaat of op Ongedaan maken drukt. Een dergelijk hulpmiddel helpt een amateur om efficiënter te leren, vooral omdat een amateur het resultaat meteen kan zien zonder de vertraging van het moeten wachten tot delen van de film worden weergegeven voordat een voorbeeld wordt weergegeven.

Meeste downloads Foto's & Video's delen voor windows

Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro

Download

Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro Varies with device

Beoordelingen about Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro

Promotie×
Download | The Kangal Dog. The Ultimate Kangal Dog Manual. Kangal dog care, costs, fee ... | 53.0K 15 PC FIFA 18 – PC EA have gone all out in recent versions of FIFA to include a huge variety of top leagues from around the world....