Mother Simulator

Mother Simulator voor Windows

Alle ups en downs van ouderschap, in een spel

Neem de rol aan van een moeder, in deze game die is ontworpen om je alle emoties van deze, meest bijzondere tijd in iemands leven te laten voelen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede kleurenschema's en afbeeldingen.
  • Leven als uitdagingen.

TEGEN

  • Moeilijke controles.
  • Instructies zijn moeilijk te volgen.

Neem de rol aan van een moeder, in deze game die is ontworpen om je alle emoties van deze, meest bijzondere tijd in iemands leven te laten voelen.

Beheers de kunst van gesimuleerd ouderschap

Om de geweldige uitdaging van dit spel aan te gaan, moet je op je hoede zijn, stalen zenuwen hebben en een gouden hart hebben. Als je kunt slagen, word je beloond met de geneugten van een lachende en gelukkige baby. De game is ontworpen om een ​​luchtig project te zijn, waarbij je alle emoties, goed en slecht, kunt voelen van een jonge ouder die een kleine baby grootbrengt. Naarmate je verder komt in de steeds uitdagender niveaus, worden de taken steeds gecompliceerder. Mother simulator is een first-person game, ingesteld in een 3D-omgeving die is ontworpen om je een gevoel van realisme te geven. Je zult de gebruikelijke dagelijkse taken van het ouderschap van een baby moeten doen, zoals het voeden, de luier verschonen, in slaap wiegen, het vermaken en nog veel meer. Er is een scorebord beschikbaar, als je wilt strijden om de beste moeder te zijn.

Een leuk avontuur met een moederlijke draai

Dit is een leuk spel dat je emoties echt op gang kan brengen. Dompel jezelf onder in de kleurrijke omgeving en speel mama.

Meeste downloads Simulators voor windows

Mother Simulator

Download

Mother Simulator Varies with device

Beoordelingen about Mother Simulator

Promotie×
SEOPress PRO 3.2.3 - WordPress SEO plugin | ShareTheMeal | Previous