Mijnwoordenboek

Mijnwoordenboek

Vertalingen, synoniemen en vervoegingen in 't Nederlands, Engels en meer

VOOR

  • Duidelijke indeling & resultaten
  • Biedt verscheidene relevante diensten

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Met de gratis diensten van Mijnwoordenboek vertaal je woorden van en naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Daarnaast biedt de webapplicatie nog enkele handige taal-tools: zo vind je synoniemen of werkwoordvervoegingen en zoek je in het puzzelwoordenboek.

De verschillende aangeboden functies zijn duidelijk ingedeeld op de Mijnwoordenboek-thuispagina. Centraal staat een grote vertaalbalk: na hier een woord of zin in te typen en de juiste vlaggen te selecteren, krijg je resultaat via de 'Vertaal'-knop. Aan de rechterkant zie je 5 andere typvelden voor synoniemen, vervoegingen, het puzzelwoordenboek, een 'doodgewoon' Nederlands woordenboek en encyclopedie van Nederlandse woorden.

Mijnwoordenboek presenteert de resultaten van de vertalingen duidelijk in het midden van de pagina. De site herbergt wel enkele advertenties, maar gelukkig leiden deze niet teveel af. Als extraatje vind je aan de linkerkant nog enkele interessante taal-gerelateerde artikelen en weblinks. Zo bevat Mijnwoordenboek een aardige lijst van veelgemaakte fouten in de Nederlandse taal. Ook is het leuk om via 'Meest vertaald' te zien welke woorden andere mensen kort geleden hebben opgezocht.

Mijnwoordenboek is een subliem portaal voor jouw taal-gerelateerde vragen. De webapp jongleert zonder problemen tussen Nederlands en de 4 grootste Westerse talen. Hier verdient Google wel wat krediet, want voor volledige zinnen gebruikt Mijnwoordenboek rechtstreeks resultaten van Google Translate. Op het gebied van synoniemen doet het Mijnwoordenboek het prima, maar scoort het niet zo hoog als concullega Synoniemen.net.

Meeste downloads Utilities & Tools voor web-apps

Meer
Mijnwoordenboek

Naar de site

Mijnwoordenboek

Beoordelingen about Mijnwoordenboek

Promotie×
Jabra (3) | WEBRIP The Devil Lives Here | Ver los siguientes 20 Colaboradores