Microsoft Producer voor PowerPoint 2003

Microsoft Producer voor PowerPoint 2003 3.0.312.0

Maak je powerpoint-presentaties interactief

VOOR

  • Simpele interface

TEGEN

  • Beperkte bewerkingsopties
  • PowerPoint vereist

Gemiddeld
6

Microsoft Producer voor PowerPoint 2003 is een gratis toevoeging op presentatiemaker Powerpoint. Met de software kopieer je video van een camera, bewerk je de video en combineer je deze met audio en dia's.

Hoewel PowerPoint 2003 barst van de mogelijkheden om een interessante presentatie te maken, schort het nog wel eens aan flitsende video. Met Microsoft Producer voor Powerpoint 2003 maak je met afbeeldingen, audio, video en dia's één samenhangend geheel. Het kleine programmaatje bevat instrumenten voor het bewerken van video- en audio en het synchroniseren van dit materiaal met bestaande dia's uit je PowerPoint presentaties.

De software combineert media in de formaten WMA, WMV, AVI, MPG, WAV en MP3, met ondertiteling en dia's. Het opvallende aan Microsoft Producer voor PowerPoint 2003 is de werking: je importeert dia's in deze software en werkt dus niet in PowerPoint. Wél heb je de presentatiesoftware nodig, wat onnodig lijkt. Een dure toevoeging, welteverstaan.

Er zijn talloze videobewerkers beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal gericht op presentaties. Microsoft Producer voor PowerPoint 2003 is dat wél en combineert audio, video en dia's (in ppt-formaat). Toch is het jammer dat de werkwijze verwarrend is en de software PowerPoint vereist.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor web-apps

Meer
Microsoft Producer voor PowerPoint 2003

Naar de site

Microsoft Producer voor PowerPoint 2003 3.0.312.0

Beoordelingen about Microsoft Producer voor PowerPoint 2003

Promotie×
wizytówka | Marvel's Cloak Dagger | Good Vibes (12)