Micropoll

Micropoll

Online polls maken voor je website

VOOR

  • Aanmelden zonder persoonlijke gegevens
  • Statistieken en IP-informatie
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk

TEGEN

  • Micropoll heeft toegang tot data

Uitmuntend
8

Met 't gratis Micropoll maak je in een wip een poll, ofwel online peiling. Plaats de poll op je website, volg de statistieken van je mini-onderzoekje en leer je bezoekers beter kennen. Lang leve het informatietijdperk!

Nadat je een vraag en bijbehorende antwoorden geschreven hebt, kies je een uiterlijk voor de poll. Vervolgens maakt Micropoll een HTML-code voor 't peiling-element aan. Nu rest alleen nog het implementeren van de code in je site en klaar is kees. Natuurlijk wil je ook de uitkomst van je peiling zien en daartoe raadpleeg je de Micropoll website. Ontvang je de statistieken liever rechtstreeks in je inbox dan is dat ook mogelijk.

Het basisprincipe van Micropoll is simpel, maar voor de gevorderde peiler heeft de webapplicatie nog wat geavanceerde aardigheidjes in petto. Zo is er een overzicht voor de locatie van je stemmers en een functie voor IP-tracking waarmee je spammers achterhaalt. Heb je meerdere polls ontwikkeld, dan laat Micropoll deze desgewenst op je site(s) roteren.

Met Micropoll speel je zelf voor Maurice de Hond, want de applicatie laat je op eenvoudige wijze een online poll in elkaar zetten. Ook voor gevorderde webmasters is dit 't perfecte gratis instrument om een online peiling te maken.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor web-apps

Meer
Micropoll

Naar de site

Micropoll

Beoordelingen about Micropoll

Promotie×
腾讯雷霆战机电脑版 | Tornade chez les flambeurs | Keeping Up with the Kardashians 15