Megavideo

Megavideo

Immense online verzamelplek voor video's

VOOR

  • Video's gemakkelijk delen

TEGEN

  • Geen bewerkingsopties bij uploaden

Goed
7

Megavideo is één van de populairste videoparkeerplaatsen op 't web. De website staat vooral bekend om de immense hoeveelheden series die er staan geparkeerd, wat een grabbelton-effect heeft op liefhebbers van film en televisie. Op de website kijk je gratis tot 72 minuten video per dag.

Megavideo is gemaakt door de mensen achter Megaupload. De dienst heeft verschillende lidmaatschappen waar je voor kiest als je veel video's wilt uploaden en downloaden. De meeste mensen gebruiken Megavideo echter om filmpjes op te kijken, net als op YouTube. Op Megavideo zijn echter veel meer films en series gestationeerd, die soms ook weer snel van de dienst verdwijnen.

De filmpjes op Megavideo.com deel je gemakkelijk met anderen (via e-mail), geef je desgewenst een cijfer of 'embed' -ofwel plak- je op een andere website of blog. Ben je lid van de dienst dan mag je ook je eigen video's uploaden, tot 500 MB. Kies je voor een Premium lidmaatschap dan mag je daarnaast video's downloaden van de website.

Megavideo is misschien minder bekend dan YouTube maar biedt hetzelfde kijkplezier. De website staat boordevol amateuristisch materiaal, hoewel het deponeren van grote videobestanden voor professionele mediabedrijven reuze interessant is. Hopelijk zien we in de toekomst dan ook meer kwaliteitsvideo's op de verzamelplaats.

Meeste downloads Video voor web-apps

Meer
Megavideo

Naar de site

Megavideo

Beoordelingen about Megavideo

Promotie×
Familiare | David Benioff | Asiafan Heaven