MegaUpload

MegaUpload

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

 • Mega

  Mega

  Grote bestanden versturen en online opslag tot wel 50 GB

  Nederlands

  Download
 • Mega

  Mega

  Grote bestanden versturen en online opslag tot wel 50 GB

  Nederlands

  Download

Upload en deel bestanden met online file hoster

VOOR

 • Upload bestanden tot 2 GB
 • Handige bestandsbeheerder
 • Goede Nederlandse vertaling

TEGEN

 • Lange wachttijden bij downloaden
 • Geen integratie met e-mail en sociale media

Uitmuntend
8

Megaupload is niet langer in de lucht, maar er zijn genoeg alternatieve diensten beschikbaar. In deze post van onze Britse collega´s vind je een uitgebreid overzicht.

MegaUpload biedt gratis online opslag voor audio, video en allerlei andere typen documenten. Zo upload je tot 2 GB grote bestanden en deel je ze via een downloadlink met vrienden of collega's.

File hosting services verschaffen een alternatief voor opslag via e-mail of usb-sticks. Het voordeel hiervan is dat je niks bij de hand moet hebben: wanneer je een bepaald bestand nodig hebt, download je dit gewoon van het internet. Diensten als MegaUpload zijn daarnaast ontzettend populair voor het delen en verspreiden van media, zoals muziek, films en programma's.

De MegaUpload-thuispagina bevat een eenvoudige upload-tool. Je bladert door je computer naar een te parkeren bestand en drukt vervolgens op 'Verzenden'. Voor het uploaden van meerdere bestanden tegelijk heeft MegaUpload bovendien een uitgebreidere functie. Zodra een bestand online staat, haal je het weer op via een download-URL (weblink). Voor dit alles hoef je geen account aan te maken. Toch raden we dit wel aan, want dan beschik je ook over een handige, gratis bestandsbeheerder.

Een sterk pluspunt vergeleken met concurrenten RapidShare, MediaFire en YouSendIt is dat je met MegaUpload veel grotere bestanden kan uploaden. Daar staat wel tegenover dat de wachttijden bij het downloaden van documenten vrij lang zijn. Ook is het minder gemakkelijk om 'verse' downloadlinks te delen met anderen. Een file hoster als MediaFire bevat handige knopjes waarmee de URL zo doorstuurt via e-mail, Facebook of Twitter. Bij MegaUpload moet je het stellen met slechts een ouderwetse www-link.

MegaUpload is met goed recht een van de meest gebruikte file hosting services. De web-applicatie loopt wat achter qua gebruikersgemak, maar blinkt wel uit in kwantiteit.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads Backup & Opslaan in de Cloud voor web-apps

Meer

Beoordelingen about MegaUpload

Promotie×
→ Download | Peugeot 306 Boot Lock Badge Emblem Domed Resin Vinyl Decal 8726L4 8726H3 8726L2 | Season 3 Episode 7 Summer Vacation