Meetup

Meetup

Zullen we ontmoeten?

VOOR

  • Eenvoudige gratis registratie
  • Veel verschillende groepen
  • Integratie met Facebook

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Meetup is een website waar je in contact komt met mensen bij jou uit de buurt met dezelfde interesses. Denk hierbij niet aan een datingsite, al is ook daar wel een sectie voor.

Via Meetup organiseren mensen bijeenkomsten voor alle leden van hun groep. Dit varieert van bioscoopfans tot karpervissers uit Zuid-Frankrijk. Je typt je interesse of je locatie in en alle beschikbare groepen staan in een duidelijk overzicht. Aanmelden op Meetup is heel eenvoudig; je maakt een account aan of je verbindt direct je Facebook-account met Meetup.

Meetup heeft veel weg van Facebook's evenementen, alleen hoef je dit keer niet te wachten op een uitnodiging. Je bepaalt namelijk zelf of je wel of niet komt. Tenminste, als de maker van de groep je als lid accepteert. Let in het instellingenmenu ook goed op over hoe Meetup je op de hoogte moet houden; voor je het weet ontvang je een stortvloed aan e-mails.

Meetup is een leuke manier om in contact te komen met mensen uit jouw buurt met dezelfde hobby's. Je meldt je eenvoudig aan en zoekt daarna naar de geschikte groep. Dit gebeurt allemaal zeer netjes dus je hoeft niet bang te zijn voor ongepaste berichten.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
Meetup

Naar de site

Meetup

Beoordelingen about Meetup

Promotie×
รายการ Bullit The Documentary | Ao No Exorcist | Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2