Meebo

Meebo

Met iedereen verbonden via messenger op 't web

VOOR

  • Spellingchecker in chats
  • Veel netwerken vertegenwoordigd

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Meebo is een multi-chatplatform op het web. De gratis dienst vereist geen registratie en verbindt je met alle sociale netwerken en chatdiensten aan de digitale horizon. Denk hierbij aan Windows Live Messenger (ook wel MSN Messenger), Google Talk, ICQ of Facebook en MySpace.

Er zijn veel applicaties beschikbaar waarmee je je contacten onderhoudt op de computer of een mobiele telefoon. Zo zijn daar de versies van Meebo voor Android en iPhone en de populaire eBuddy applicatie voor Android en iPhone. Deze programma's kennen hetzelfde trucje als de webversie van Meebo, die overigens erg uitgebreid is. Op de website van Meebo open je het gewenste aantal webraampjes met al je sociale netwerken.

Inloggen op Meebo.com is niet vereist, je logt eenvoudig apart in op je Facebook-account, je Messenger-adres of met het aloude ICQ-nummertje. Voor elke chatdienst opent een apart scherm op de website, wat verhipte handig is. Ook is het mogelijk om een chatroom te starten, waar je lekker met je vrienden samenkomt om bestanden te delen.

Meebo is een multi-chatter met alle mogelijke netwerken. Aanmelden is gemakkelijk en de interface is redelijk overzichtelijk. Inloggen op Facebook (chat) gaat niet altijd in één keer goed maar alle andere messengers werken naar behoren, waardoor je altijd in contact bent met je digitale netwerk.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor web-apps

Meer
Meebo

Naar de site

Meebo

Beoordelingen about Meebo

Promotie×
10 Paar Handwärmer 8h / WARMPACK.de / Taschenwärmer / warme Hände / MHD 2022 | Unduh APK | Ficção