Madden NFL 19

Madden NFL 19 voor Windows

Een kenmerkend NFL-spel met een aanzienlijke sprong voorwaarts

Madden NFL 19 is de aankomende versie van de populaire NFL-gameserie van EA Sports. De game zal officieel verschijnen op 10 augustus en zal een speciale 'hall of fame' editie hebben.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Beloofde verbeterde speler-animatie
  • Nieuwe speelmethoden

TEGEN

  • HoF-editie is een beetje duur
  • Bepaalde animaties zijn een beetje onnatuurlijk en stijf

Madden NFL 19 is de aankomende versie van de populaire NFL-gameserie van EA Sports. De game zal officieel verschijnen op 10 augustus en zal een speciale 'hall of fame' editie hebben.

Bijgewerkte speltypen

De twee populaire modi van de game, Ultimate Team en franchise, zijn klaar om met deze versie een revisie te krijgen. In de franchisemodus zouden defensieve en offensieve regelingen worden gekoppeld aan een nieuwe progressie-opzet die je team in de toekomst zal helpen cultiveren voor succes. 'Custom draft class creator' is een andere belangrijke toevoeging aan de modus. Het zou voetbalfans in staat stellen hun eigen conceptlessen uit te voeren, inclusief zowel huidige als voormalige NFL-spelers. Ultimate Team, de fantasiekaart-verzamelmodus, zou een nieuwe set trainingsapparatuur voor de ontwikkeling van spelers implementeren. En als je de Single Player-modus van de game op prijs stelt, heeft EA een solomodus ingebouwd die artiesten met een topuitdaging lonend vinden.

Eregalerij

Er is de Hall of Fame-editie die wordt geleverd met vroege toegang (drie dagen vóór de wereldwijde release van de game) voor het spel. Het bevat ook 12 gouden teams, elite legendes spelers zoals Dan Marino of Owens voor het ultieme team, enz. EA Sports belooft een paar merkbare verbeteringen door middel van deze game, waaronder Connected Franchises-upgrades en veel betere speler-animaties. Je zou bijvoorbeeld bewegingen kunnen zien zoals achteruitrennen, de stapel vooruit duwen en een stuk beter tegen de verdediging snijden.

Meeste downloads Sportspellen voor windows

Madden NFL 19

Download

Madden NFL 19 1.0

Beoordelingen about Madden NFL 19

Promotie×
Bolígrafo Xiaomi Mi Aluminium Rollerball Silver Gold White Replacement | Norton Antivirus paid apk download | Tim Draxl