LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn: netwerk voor carrièretijgers

VOOR

  • Integratie Twitterberichten

TEGEN

  • Rommelige lay-out

Goed
7

LinkedInis een sociaal netwerk met een zakelijk karakter. In de wereld van LinkedIn draait 't namelijk om contacten (links) tussen professionals. Waar werk je, heb je gewerkt, én heel belangrijk: waar wil je werken? Dat zijn de vragen die LinkedInners bezig houden.

Je LinkedIn-profiel is een visitekaartje à la web 2.0 en het netwerk een enorme CV-databank. De site is daarom razend populair onder HR-medewerkers, headhunters en professionele netwerkers. Immers, gebruikers zien niet alleen je staat van dienst, maar ook de groepen waar je lid bent en de contacten die je hebt. Kom je een interessant profiel tegen, dan leg je contact met de degelijke berichtenfunctie.

In tegenstelling tot Facebook vervult LinkedIn een duidelijke functie. In de instellingen geef je dan ook aan hoe je jouw netwerk van contacten wilt gebruiken. Zo stel je bijvoorbeeld in of je geïnteresseerd bent in nieuwe carrièremogelijkheden of op zoek bent naar een zakenpartner. Deze configuratie heeft directe invloed op jouw 'vindbaarheid' binnen het netwerk.

LinkedIn is verplichte kost voor de recruiters, maar ook razend interessant als je zelf op zoek bent naar een nieuwe baan. Hier is geen ruimte voor Facebookeske triviale updates, maar wel voor hardcore business.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
LinkedIn

Naar de site

LinkedIn

Beoordelingen about LinkedIn

Promotie×
Supergirl staffel 4 folge 8 deutsch stream | Keith Jarrett, Gary Peacock, Jack DeJohnette - Changes (2015) [24-192 HD FLAC] | Wege zum Glück Spuren im sand