League of Evil

League of Evil

Retro-actie met schurken, laserstralen en 8-bits muziekgenot

VOOR

  • Fijne muziek
  • Erg retro

TEGEN

  • Repetitieve levels

Uitmuntend
8

League of Evil is een rap actiespelletje met een simpel doel: vind de booswichten en ruim ze op. Het gratis webspel ziet er heel erg retro uit en gelukkig speelt het ook zo.

In elk level van League of Evil lopen handlangers van slecht bereikbare schurken rond. Deze schakel je uit om uiteindelijk bij de snode professor -het standaard prototype booswicht- te komen. Aldaar is een druk op de knop genoeg om de onverlaten een kopje kleiner te maken. Je bestuurt de anonieme held met de pijltjestoetsen, springt met de X- en mept met de C-knop.

Onze held is niet zomaar een tweedimensionale Terminator-lookalike: via de muren klim je als een berggeit naar ongekende hoogten. Ondertussen ontwijk je laserstralen en kogels van de niet zo snuggere kwade hulpjes. 40 levels herbergen bovenstaande obstakels en als beloning (het uitschakelen van) de hulpeloze brildrager aan 't einde van de opgave. In z'n eentje haalt zo'n verzuurde geleerde niet zoveel meer uit!

League of Evil is op en top retro en dit druipt er goed vanaf. De muziek, graphics en zelfs gameplay herinneren aan lang vervlogen tijden. Het spel biedt dezelfde frustratie (verhipte laserstralen!) van weleer maar dat mag de pret niet drukken. League of Evil blijft leuk en uitdagend tot het laatste level.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
League of Evil

Naar de site

League of Evil

Beoordelingen about League of Evil

Promotie×
Houkago Orange | Apple Airpods | Camping & Hiking