Lady Popular

Lady Popular

Maak een virtuele vriendin en ga samen op stap!

VOOR

  • Veel kleren en make-up
  • Leuke opdrachten
  • Mooie beelden en een coole stad

TEGEN

  • Lange wachttijden
  • Ouderlijk toezicht vereist

Goed
7

Lady Popular is een browsergame waar shoppen, optutten en het inrichten van je leven centraal staan. Je speelt een vlotte meid in een grote stad. Hier zoek je een baan, jog je in het park en koop je mooie spulletjes in het plaatselijke winkelcentrum. De wereld van Lady Popular is helemaal in 't Engels, maar heb je goed opgelet tijdens de les dan is dit geen enkel probleem.

Voor je begint met Lady Popular kies je hoe je eruit wilt zien. Wil je juist grote bambi-ogen of een hele serieuze blik? Volle lippen of een tuitmondje? Het kan allemaal in dit uitgebreide spel. Natuurlijk wil je er ook een beetje cool uitzien en daarom ga je geregeld het centrum in. Het winkelcentrum heeft mooie kleren maar is niet goedkoop. Zoek daarom snel een baan in het kapsalon of in de koekjeswinkel om de hoek. Het geeft niet als je niet geknipt bent voor zo'n baan, want je volgt gemakkelijk een cursus.

In Lady Popular vervul je opdrachten door op het kopje 'Goals' te klikken. Hier lees je wat je moet doen om verder te gaan. Zo ga je bijvoorbeeld naar het kapsalon om twee paardenstaarten te laten zetten en je haar zwart te verven. Met de opdrachten verdien je punten maar houd je ook je Lady Popular tevreden. Verschillende balkjes geven aan hoe blij (Happiness) of gezond (Health) je bent. Check hiervoor de bovenkant van het scherm. Hee, vergeet je trouwens niet af en toe te douchen?

Lady Popular is een uitgebreid spel, met een bonte verzameling kleren, make-up en winkels. Let erop dat het spelen gratis is, maar je ook échte aankopen doet. Ben je onder de 14 jaar dan moet je je ouders even om toestemming vragen. Heb je veel geduld dan beleef je vast pret aan Lady Popular, want de digitale wereld zit boordevol leuke opdrachten en mooie kleren!

Meeste downloads Simulators voor web-apps

Meer
Lady Popular

Naar de site

Lady Popular

Beoordelingen about Lady Popular

Promotie×
Aventura | Lost.Staffel.2.COMPLETE.German.DL.DVDRiP.XviD | Au petit bonheur la chance