Kongregate

Kongregate

Speel talloze spellen gratis online

VOOR

  • Groot aanbod
  • Online scoreborden
  • Actieve gemeenschap

TEGEN

  • Ietwat warrige interface

Uitmuntend
8

Kongregate is een online verzamelplek met een regenboog aan webspelletjes, ofwel flashgames. Natuurlijk heb je voor deze games Adobe Flash nodig, want zonder de plugin zit er geen beweging in de pagina. De spellen die je vindt op Kongregate zijn speelbaar met keyboard en muis, vanuit welke webbrowser dan ook.

Kongregate presenteert alle spellen in verschillende categorieën, zodat je gemakkelijk zoekt naar jouw favoriete genre. Je kiest even gemakkelijk voor de meest populaire games, om te zien wat mensen spelen op een bepaald moment. Het aanbod van spellen is erg groot en er zitten veel kwaliteitstitels bij. Zo lees je in Rutgers recensie dat het spel Cursed Treasure: Don't Touch My Gems! best een toffe beleving biedt.

Er zijn meer dan 40.000 spellen beschikbaar op de website, wat overweldigend is. Om hier nog enigszins op te vallen als speler, dien je achievements (prestaties) op je naam te hebben. Er zijn dagelijkse toplijsten die tonen wie de beste (en meeste) prestaties heeft geleverd en bovendien zijn er badges -een soort medailles- te verkrijgen. Kongregate is dankzij de levendige gemeenschap een prima springplank voor onafhankelijke spellenmakers geworden, dus heb je ambities in die richting dan zit je hier goed.

Kongregate stilt de honger van menige game-enthousiasteling. Het immense aanbod en de kleurrijke indiegames houden je zeker zoet en wat dacht je van het uploaden van je eigen spel? Dat is een logische stap wanneer je ervaring hebt met software als Game Maker. Kongregate brengt spelers en ontwikkelaars dichter bij elkaar.

Meeste downloads Games voor web-apps

Meer
Kongregate

Naar de site

Kongregate

Beoordelingen about Kongregate

Promotie×
HomeShop All 556 resultsarrow-right | Haunted HDTV | 11:56IK Multimedia AmpliTube 4 Complete v4.8.0 Incl Keygen (WiN and OSX)-R2R