Kaartjemaken.nl

Kaartjemaken.nl

Kaarten versturen vanuit je luie stoel

VOOR

  • Veel leuke designs
  • Handige design-manager
  • Gemakkelijke verstuurmethode

TEGEN

  • Erg langzaam

Uitmuntend
8

Via de website Kaartjemaken.nl verstuur je 'op afstand' een kaartje. De website drukt jouw kaartje en doet deze voor je op de post, het design voor de kaart mag je (desgewenst) zelf in handen nemen. Voor de kaarten betaal je een vaste prijs en natuurlijk komt daar het bedrag voor een postzegel bij.

Behalve een iPhone applicatie is Kaartjemaken.nl natuurlijk in de eerste plaats een website. Via de site maak je met de design-tool zelf een kaart of kies je uit het digitale kaartenrek. Hier vind je diverse categorieën, waaronder verjaardag, dieren, huwelijk, liefde en nog veel meer. Het aanbod op de website is vrij groot en er zitten bovendien leuke kaarten tussen.

Zelf ontwerpen op Kaartjemaken.nl is natuurlijk veel leuker. Via de manager kies je een achtergrond, stel je de opmaak in (hoeveelheid en positie van foto's), plaats je tekst en een leuk kadertje. Bij vouwbare kaarten vul je natuurlijk ook de binnenkant van een kaart met een leuke tekst of prent. De prijs van een kaart, ongeacht tekst of inhoud is € 1,99 (versturen in Nederland).

Kaartjemaken.nl is kaarten versturen versie 2.0. De website stelt je in staat om waar dan ook vandaan een kaart te sturen, waarbij het ontzettend handig is dat je zelf kiest wat je stuurt. Kaartjemaken.nl geeft je volledige controle over de boodschap en beelden die je wilt delen met anderen. Ontvangt de website jouw design op tijd, dan komt de kaart netjes een dag later in de bus van de ontvanger (dit geldt voor Nederland; internationale zendtijden verschillen).

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor web-apps

Meer
Kaartjemaken.nl

Naar de site

Kaartjemaken.nl

Beoordelingen about Kaartjemaken.nl

Promotie×
The Prestige | Vedi Prodotto | Eps1 5 Centimeters Per Second