Justin.tv

Justin.tv

Begin je eigen televisiekanaal

VOOR

  • Eenvoudig om te starten
  • Goede videokwaliteit

TEGEN

  • Veel verschrikkelijke uitzendingen
  • Slechte privacy settings

Goed
7

Justin.tv is een website gericht op het uitzenden van video's. Deze filmpjes komen van de gebruikers. Het enige wat je nodig hebt is een webcam plus een gratis account en het uitzenden begint!

Een account openen is eenvoudig en kost weinig tijd. Daarna zet je je webcam aan en je deelt direct je video's met de kijkers van Justin.tv. Wil je een (echte) televisie-uitzending delen dan is dat ook mogelijk. Dit trekt veel bezoekers naar Justin.tv, want je bekijkt immers zenders die je thuis op de kabel niet ontvangt.

Het delen van televisiezenders werkt als een magneet op Justin.tv. Dat is maar goed ook, want er zijn ontzettend veel filmpjes die je kwebbelende mensen achter hun computer laten zien. Een ander populair onderwerp is het filmen van een aquarium of vogelkooi. Een trucker die een webcam in zijn cabine heeft terwijl hij door de Verenigde Staten rondrijdt is ook een kijkcijferkanon.

Justin.tv is een website waar iedereen zijn eigen televisiezender maakt. Hierdoor heb je kans om zenders te bekijken die je kabelexploitant niet aanbiedt. Voor veel uitzendingen valt ook wel te begrijpen waarom je deze niet ontvangt op je tv: het testbeeld is veelal interessanter.

Meeste downloads Video voor web-apps

Meer
Justin.tv

Naar de site

Justin.tv

Beoordelingen about Justin.tv

Promotie×
Bernard-jou Iwaku. | Alles total normal | ICOO 3-In-1 Doll Stroller Pram For Kids Role Play Educational By Hauck