Jurasic World Evolution

Jurasic World Evolution voor Windows

Gedetailleerde virtuele sandbox voor Jurassic Park-fans

Jurassic World Evolution is een ongelooflijk gedetailleerde sandbox waarmee spelers hun eigen unieke omgevingen kunnen creëren.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ongelooflijke graphics en verbazingwekkend vermakelijke audio-effecten.
  • Er is geen voorafgaande ervaring vereist om ondergedompeld te worden in dit spel.

TEGEN

  • Hoewel nog niet beoordeeld
  • sommige scènes zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen.
  • Het is onbekend of Jurassic World Evolution beschikbaar zal zijn voor Mac-gebruikers.

Jurassic World Evolution is een ongelooflijk gedetailleerde sandbox waarmee spelers hun eigen unieke omgevingen kunnen creëren.

Hoofdfuncties en gebruikersopties

Iedereen die een fan is van de Jurassic Park-franchise, zal dol zijn op wat deze game in petto heeft. Jurassic World Evolution is in wezen een combinatie van een traditioneel rollenspel en een online sandbox. Spelers kunnen hun eigen omgevingen creëren door simpelweg een cursor over het scherm te vegen en op deze manier zullen de dinosaurussen op geheel unieke manieren met de wereld in wisselwerking staan. Dankzij de functionaliteit voor slepen en slepen is weinig ervaring nodig en zelfs beginners zullen onderweg veel plezier beleven. Houd er rekening mee dat deze game nog moet worden beoordeeld, omdat deze nog in ontwikkeling is.

aanvullende details

Jurassic World Evolution is gemaakt door Frontier en Universal Studios, dus spelers kunnen er zeker van zijn dat er hartverwarmende opwinding wacht. De grafische weergave is ongelooflijk gedetailleerd en dankzij het gebruik van geavanceerde AI zal elk avontuur anders zijn. Het wordt in de zomer van 2018 uitgebracht voor personal computers, PlayStation 4 en Xbox One.

Meeste downloads Adventure voor windows

Jurasic World Evolution

Download

Jurasic World Evolution 1.0

Beoordelingen about Jurasic World Evolution

Promotie×
Download Transworld Motocross April 2012 HQ PDF free | مشاهدة فيلم Rampant 2018 مترجم | Ray Donovan