Jump Force

Jump Force voor Windows

Cool spel voor anime-fans

Jump Force is een Anime-vechtgame die speciaal is gemaakt om het 50-jarig jubileum van Jump Magazine te vieren. De game bevat een groot aantal van de populairste personages uit het tijdschrift en geeft hen de kans om als nooit tevoren de confrontatie aan te gaan. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verbluffende en gedetailleerde afbeeldingen
  • Grote cast van springtekens

TEGEN

  • Alleen voor toegewijde Anime-fans
  • Er is niet veel variatie in het spel

Jump Force is een Anime-vechtgame die speciaal is gemaakt om het 50-jarig jubileum van Jump Magazine te vieren. De game bevat een groot aantal van de populairste personages uit het tijdschrift en geeft hen de kans om als nooit tevoren de confrontatie aan te gaan.

Spring naar het

Het basisconcept van Jump Force is vrij eenvoudig. Spelers selecteren hun favoriete personage en maken zich klaar om te strijden met een tegenstander. Elk personage is geïnvesteerd met de speciale krachten die fans al kennen, wat van karakter tot karakter varieert. Dit is ideaal voor fans, omdat ze eindelijk de kans krijgen om te zien welke personages gevechten kunnen winnen en op een geheel nieuwe manier met deze personages kunnen communiceren, hoewel er naast de gevechten niet veel aan de game is.

Springen voor vreugde

Toegewijde Anime-fans die bekend zijn met de grote cast van personages die door Jump Magazine zijn gemaakt en die door het spel worden vertegenwoordigd, moeten ervoor zorgen dat ze Jump Force uitchecken. Diegenen die nieuw zijn in het genre willen het waarschijnlijk missen omdat er te veel grappen en verwijzingen zijn om te proberen te ontrafelen.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Jump Force

Download

Jump Force 1.0

Beoordelingen about Jump Force

Promotie×
The Simpsons Season 15 (21) | Show Everything | Women's Shoes