Joypad

Joypad Desktop Client 1.2

Speel games met je iPhone in de hand

VOOR

  • Simpel en licht
  • Eenvoudig te configureren
  • Reageert scherp

TEGEN

  • Geen Bluetooth

Excellent
9

Met het gratis Joypad maak je van je iPhone een draadloze controller voor games op de pc. Aangezien niet elk spel geschikt is om te spelen met je toetsenbord en muis, is het handig om een 'gamepad' tot je beschikking te hebben.

Joypad voor je pc stelt weinig voor; zodra het groene lampje in het venster op je computer brandt, is Joypad klaar voor gebruik. De gratis Lite-versie is gebaseerd op de gamepad van de Nintendo Entertainment System (NES). Wil je graag modernere controllers gebruiken, installeer dan de Joypad Pro-variant. In het instellingenmenu op je iPhone stel je de knoppen geheel naar wens in.

Hoewel je slechts een touch screen gebruikt in plaats van echte knoppen, is Joypad toch een secuur spelbesturingsapparaat. Tijdens het testen van (veel) spellen merkten we dat de games snel reageerden op onze commando's. Essentieel is wel dat je wifi-verbinding stabiel is, want anders treedt er vertraging op. Daarom is het vreemd dat je Joypad niet toepast via Bluetooth, een techniek die zowel je iPhone bezit als vrijwel alle computers.

Joypad is een uitstekende gamecontroller-applicatie met een scherpe reactie. Doordat je de knoppen desgewenst zelf toewijst, speel je voortaan elke game in jouw speelstijl. Nu is het alleen hopen dat niemand je belt midden in een spelletje.

Meeste downloads Utility games voor windows

Meer
Joypad

Download

Joypad Desktop Client 1.2

Beoordelingen about Joypad

Promotie×
Di più >> | Alien Covenant Digibook Blu Ray Nuevo ( Sin Abrir ) | NP-FW50 Battery for Sony Alpha A6500 A6300 A6000 A7r A7 + LCD Dual USB Charger