JFTP

JFTP 4.1

Bestanden overdragen via FTP

VOOR

  • Duidelijke indeling

TEGEN

  • Niet zo stabiel
  • Ouderwets menu
  • Vervelende registratie

Gemiddeld
6
Met de evaluatieversie van JFTP down- en upload je bestanden van en naar andere computers. Dit gaat volgens het File Transfer Protocol (FTP), dat bestandsuitwisseling tussen verschillende besturingssystemen harmoniseert.

Je verbindt JFTP met een bepaalde server door een ftp-adres, gebruikersnaam en wachtwoord in het Connect-venster in te voeren. Eenmaal verbonden, geeft de applicatie in 3 delen van het menu een overzicht van de connectie. In het bovenste kadertje drukt JFTP allerlei technische updates af. Daaronder vind je links een verkenner voor inhoud van jouw computer, en rechts de inhoud van de ftp-server. Om hier een bestand van te downloaden, sleep je het gewoon naar de gewenste map op je eigen systeem.

JFTP bezit de eigenschappen die je van een ftp-client verwacht. De applicatie is echter niet heel stabiel en het menu is ontzettend ouderwets. Bovendien vereist het programma dat je allerlei gegevens invoert om een evaluatielicentie te krijgen. Deze ontvang je per e-mail in de vorm van een klein bestandje, dat je dan weer het programma "inlaadt."

Met JFTP log je in op ftp-servers en neus je daar rond voor bestanden. Hiervoor moet je wel op irritante wijze registreren voor gebruik. Om zulke achterhaalde toestanden te vermijden, raden we je applicaties aan als CyberDuck en FileZilla.

Meeste downloads FTP Clients voor mac

Meer

Beoordelingen about JFTP

Promotie×
Kaiji Season 2 | La Noche del Demonio | Twitter Lite