Jewels Deluxe

Jewels Deluxe 1.7

Maak slimme combinaties met glimmende edelstenen

VOOR

  • Mooie kleurtjes
  • Fijn geluid
  • Veel speelstijlen

TEGEN

  • Registreert jouw fouten niet altijd

Uitmuntend
8

Jewels Deluxe is een gratis variant van het populaire Bejeweled. In het kleurrijke spel plaats je diamanten van dezelfde kleur naast elkaar, door steeds twee stenen te wisselen. Bij 3 gelijkgekleurde stenen op een rij verdwijnen deze van het speelbord en krijg je een bonus.

Het maken van rijtjes (met corresponderende kleuren) heeft de hele wereld in de ban. Vanaf de eerste versie van Tetris zijn zowel volwassenen als kinderen in de greep van balkjes of kleurtjes, zolang de speelstijl maar boeit. In Jewels Deluxe is dat zeker het geval, want het geluid van rollende edelstenen en juiste combinaties is een lust voor de oortjes. Je veegt met je vinger een diamant naar een andere positie, in één van de vier windrichtingen. Zet je 3 dezelfde kleuren op een rij dan ontvang je een bonus.

Jewels Deluxe heeft een mooi piratenthema en een professionele soundtrack aan boord. Daarnaast zijn er liefst 5 spelmodi beschikbaar, zodat je naar hartelust puzzelt en edelstenen schuift. In de klassieke modus maak je series van 3 dezelfde kleuren en in de andere varianten moet je vooral opdrachten uitvoeren. Zo dien je in de modus 'Puzzle' met een paar bewegingen alle stenen te verwijderen. Wat echter opvalt is de coulantie van Jewels Deluxe: soms doe je het fout maar krijg je toch een bonus.

Ben je dol op glimmende stenen, mooie kleurtjes en verslavende spelletjes dan zit je bij Jewels Deluxe helemaal goed. De verschillende speelstijlen houden zowel volwassenen als jongeren geruime tijd zoet. Dat Jewels Deluxe onze foutjes door de vingers ziet, zien wij dientengevolge dan ook maar door de vingers.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Jewels Deluxe

Download

Jewels Deluxe 1.7

Beoordelingen about Jewels Deluxe

Promotie×
Download Now | Doctors S19E229 720p HEVC x265-MeGusta 27 minutes | Most Bids