Jelly Defense

Jelly Defense 1.07

Voorkom een buitenaardse invasie

VOOR

  • Prachtige vormgeving
  • Fijne muziek
  • Mooie graphics
  • Lekker veel levels

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Essentieel
10

Jelly Defense is een spel in het tower defense genre. Bij dit type game versla je verschillende vrijanden die in aanvalsgolven een basis bestormen. Jelly Defense valt op door grappige, mooie beelden, gepolijste animaties en lollige muziek.

Tower defense games staan bekend om de hoge verslavingsfactor, zoals bij Robo Defense en Retro Defense. De makers van deze spellen weten goed waarin ze uitblinken -de verslavende factor- want bij bepaalde onderdelen is de afwerking ronduit slecht. Bovengenoemde spellen zijn qua graphics zelfs een beetje saai. Jelly Defense presenteert echter een strip-achtige verpakking met grappige buitenaardse wezens op een levende planeet.

In prachtig vormgegeven levels bescherm je jouw kristallen met torens tegen interstellaire dieven. De snode jatters rennen -indien ononderbroken- rechtstreeks naar de flonkerende stenen en jij dient ze tegen te houden. Vijandelijke wezens komen in de kleuren blauw en rood en zijn gevoelig voor torens met dezelfde kleur. Gelukkig zijn er tweekleurige wapens te koop, geschikt voor elk type monster. Bij uitschakeling van de wezens blijven muntjes achter, die je snel pakt om nieuw (en beter) geschut aan te schaffen.

Jelly Defense bevat de verslavende elementen van tower defense en breidt deze uit met een prachtige afwerking. De muziek is daarnaast lekker jolig en de beelden zijn ontwapenend & schattig. Houd je van tower defense en deel je graag je speelervaring met de kids, dan is Jelly Defense dus uitermate geschikt. Ondanks de grappige insteek is het spel zelfs voor doorgewinterde tower defense freaks een uitdagende en plezante ervaring.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Jelly Defense

Download

Jelly Defense 1.07

Beoordelingen about Jelly Defense

Promotie×
cascata alta 18cm con motore acqua vera presepe x pastori crib shepherds gia 10 | Happy Lesson (14) | Murdoch.Mysteries.S12E05.WEBRip.x264-TBS[TGx]