JDownloader

JDownloader 0.89

Downloadmanager voor filehosting-sites

VOOR

  • Vergemakkelijkt downloaden
  • Direct downloaden YouTube-video's

TEGEN

  • Zeer slordige 'Nederlandse' vertaling

Goed
7

JDownloader biedt je een gratis applicatie voor downloaden via Filehosters. In een oogwenk haal je zonder een hoop gedoe files van verzamelsites als Megaupload.com, Filefactory.com, Rapidshare.com en zelfs YouTube op.

JDownloader vergemakkelijkt het neerladen van bestanden via weerbarstige webhosting sites. Je hoeft slechts de webadressen van de te downloaden files in te voeren en daarna doet JDownloader de rest. Volautomatisch begint de software met het downloaden van meerdere bestanden tegelijk. Uiteraard bepaal je zelf de downloadlimiet.

JDownloader presenteert praktische plugins voor naadloze integratie met eventuele accounts bij downloadhosters. Ook stel je de JDownloader gemakkelijk als standaarddownloader voor Firefox in.

Als open source software is JDownloader volop in ontwikkeling en er komen voortdurend nieuwe skins (dessins) en weergavetalen beschikbaar. Tijdens onze test gaf JDownloader onderdelen van de menu's willekeurig weer in een mix van Nederlands, Engels, Duits en Slowaaks. Dit is verrassend, zeker als je bedenkt dat er op onze testmachine geen Slovaaks gebruikersprofiel aanwezig is.

JDownloader is een gebruiksvriendelijke, prettige hulp die gehannes op ontoegankelijke sites van webhosters voorkomt en zich prima laat integreren met je bestaande software.

JDownloader

Download

JDownloader 0.89

Beoordelingen about JDownloader

Promotie×
Садовые инструменты | Nhạc pop, rock... | Avengers: Potęga i moc / Th...