Jardinains

Jardinains 2

Een Arkanoid-achtig spel met tuinkabouters

VOOR

  • Makkelijk te spelen
  • Leuk alternatief voor Pong

TEGEN

  • Zeer repetitief
  • Niet erg uitdagend
  • Afbeeldingen zijn erg basic

Gemiddeld
6

Jardinains 2 is een leuke en originele draai aan het blokbrekende genre dat me doet denken aan iets dat ik 20 jaar geleden op mijn Atari had gespeeld.

Het is iets geavanceerder dan Pong maar niet veel! Kortom, je hebt een peddel en een stuiterende bal waarbij je een aantal stenen moet vernietigen. De twist is echter dat binnen de stenen 'nairns' worden genoemd. Nairns zijn in feite kleine beestjes die er zijn om je leven de hel te maken. Ze gooien dingen naar je peddel en proberen in feite je te stoppen om de resterende stenen open te breken. Je doel is om de nairns met je bal te slaan en ze uit actie te brengen. Het plezier houdt echter niet op - je kunt de kleine beestjes van je padel stuiteren om nog meer stenen te vernietigen, dus het is heel bevredigend op een sadistische manier. Met behulp van hun lichaam kun je een scherm veel sneller leegmaken, hoewel het een hele beproeving is om een ​​bal te houden en verschillende beestjes meerdere minuten tegelijk in de lucht vliegen. Deze demoversie is slechts beperkt tot een paar niveaus en u wordt gevraagd om het spel te kopen wanneer u het sluit. Of je besluit om te kopen of niet, hangt af van of je veel waarde kunt zien in het lang opveren van beestjes tegen stenen. Persoonlijk raakte ik na een paar minuten verveeld, hoewel als je een slechte dag op kantoor hebt gehad, het een goede manier is om agressie te krijgen. Oh, en verwacht geen wonderen in de graphics of het geluidsmodel - dit is met trots een oud skool-achtig spel.

Een interessante kijk op het Pong-genre, hoewel ze het een beetje interessanter moesten maken om mijn aandacht vast te houden.

Beoordelingen about Jardinains

  • door Anonymous

    Zeer goed .
    Is een fijn spel voorde Kids . Maar kan het niet downloaden op het tablet Samsung .spijtig..   Meer

Promotie×
a biography of the early life and family of napoleon bonaparte | Neformálny Pevný Dlhý rukáv Dĺžka po kolená Šaty | cleanMyMac