Issuu

Issuu

Documenten als ebooks online publiceren

VOOR

  • Online documenten parkeren
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Ebook integreren in site/sociaal netwerk

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Issuu is een online platform waarop je jouw documenten in digitale boekvorm publiceert en beheert. De webapplicatie zet digitale bestanden om in een universeel ebook-formaat en maakt ze zo toegankelijk voor 't grote publiek.

Wil je documenten met Issuu online zetten, dan is de eerste stap het uploaden van je bestand. De webapplicatie kan daarbij overweg met gangbare bestandsformaten waaronder .pdf en .doc. Na het uploaden staat 't ebook in jouw bibliotheek, het centrale scherm van waaruit je bepaalt wat er met de publicatie gebeurt.

Issuu leent zich prima voor online opslag, maar interessanter is 't om ebooks te delen. Tot de opties behoren het online delen in de 'algemene' bibliotheek, maar ook het integreren van je Issuu publicatie in je eigen site of een sociaal netwerk, zoals Facebook.

Issuu biedt een bijzondere webapplicatie waarmee zowel amateurs al professionals hun materiaal als ebook publiceren. Het gevarieerde aanbod, gebruiksgemak, strakke uiterlijk en integratiemogelijkheden voor andere platformen maken deze app tot een waar juweeltje.

Issuu ondersteunt de volgende formaten

PDF, DOC, PPT, ODT, WPD, SXW, RTF, ODP, SXI

Meeste downloads Blog voor web-apps

Meer
Issuu

Naar de site

Issuu

Beoordelingen about Issuu

Promotie×
Running Lean | Vedi Prodotto | Caprice 4m:00s 0%