Interglot

Interglot

Handige vertaalsite voor 6 verschillende talen

VOOR

  • Snelle vertaling

TEGEN

  • Redelijk beperkt

Goed
7

Interglot.com is een website voor het tolken tussen 6 talen. Met de gratis dienst zoek je snel een vertaling naar of van het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Zweeds.

Interglot.com werkt eenvoudig en snel. Je vult een woord in, klikt op een vlaggetje links- en rechtsboven het woord en kiest een taal. Met een pijl tussen de vlaggen wissel je van bron- en doeltaal. Hoewel de website prima werkt voor snelle vertalingen van woorden is er ook een professionele dienst beschikbaar, waar je tegen betaling hele teksten laat vertalen.

Het vertalen van woorden verloopt goed en snel met de dienst. We zien echter geen suggesties wanneer we een woord verkeerd spellen, iets dat voor verbetering vatbaar is. Ook lijkt het alsof we op de vertaalde woorden mogen klikken (het lijken namelijk linkjes) maar er gebeurt niets bij nader onderzoek. Dit maakt Interglot een ietwat lege website. Natuurlijk functioneert het belangrijkste onderdeel -de vertaling- maar wij raden de makers aan geen knoppen of links te plaatsen als deze inactief zijn.

Interglot is een prima vertaaldienst, waar je snel een woord opzoekt. Ondanks de beperkte functionaliteit en het enigszins spartaanse uiterlijk krijg je bij Interglot precies wat je zoekt: een snelle tolk voor losse woorden.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor web-apps

Meer
Interglot

Naar de site

Interglot

Beoordelingen about Interglot

  • door Anonymous

    Uitspraak.
    Ineens mis ik de uitspraak van de woorden in de vertaling. Is dit tijdelijk, vond het namelijk erg h...   Meer

Promotie×
4x06 Fairy Tail | Huyao Xiao Hongniang Subtitle Indonesia | Boruto Naruto Next Generations (8)