imo.im

imo.im

Al je sociale contacten bij elkaar

VOOR

  • Veel applicaties in 1
  • Geen installatie vereist
  • Audio- en videochat

TEGEN

  • Kwaliteit videoconferenties niet best

Uitmuntend
8

De website imo.im laat je al je messenger- en sociale netwerk-contacten gratis samenvoegen in 1 simpele applicatie. Het vereist geen installatie of registratie wat het toegankelijk maakt voor iedereen.

Niet iedereen gebruikt MSN Messenger of Skype, de 2 populairste instant messengers. Wil je toch lekker chatten met je contacten, dan is het erg onoverzichtelijk om alle applicaties naast elkaar open te hebben. Met imo.im is dat niet nodig, want je logt in en krijgt een ruim aanbod aan chatapplicaties. Naast de 2 populaire diensten, MSN en Skype, verbind je op imo.im bijvoorbeeld ook met Google Talk, Yahoo! Messenger en Jabber. Eenmaal op de site, koppel je alle accounts tezamen zodat je vrienden in 1 duidelijk overzicht komen te staan. Net als andere chatprogramma's gebruik je je webcam zonder problemen zodat je elkaar ook ziet tijdens het kletsen.

Programma's als Pidgin bieden dezelfde diensten, alleen deze dien je te installeren. Daarnaast is imo.im de enige die ook Skype-kameraden toelaat. Zelfs de populaire webversie van eBuddy laat je niet met leden van deze belgigant praten. De voicechat werkt uitstekend al laat de kwaliteit van de videoconferentie (groepsgesprekken met webcam) wat te wensen over.

Kwebbel je graag met al je vrienden in een overzichtelijke applicatie, dan raden we je imo.im wel degelijk aan. Overal ter wereld kom je direct in contact dankzij deze uitstekende chatapplicatie.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor web-apps

Meer
imo.im

Naar de site

imo.im

Beoordelingen about imo.im

Promotie×
Flash e accessori | Sport e Viaggi | Thunder Road