Happy Wheels

Happy Wheels

Ranzig rondscheuren in Happy Wheels

VOOR

  • Zelf levels bouwen
  • Grappige, afwisselende levels

TEGEN

  • Sommige levels werken niet

Uitmuntend
8

In het gratis online platformspel Happy Wheels ga je op wilde avonturen met verschillende voertuigen. Je tweedimensionale alter ego scheurt rond op de fiets, in een auto of op een Segway. Het enige doel van Happy Wheels is dat je daarbij het level doorkomt.

De besturing verloopt eenvoudig via het toetsenbord. Je gebruikt pijltjestoetsen om voor- of achteruit te gaan, spatie om te springen en ESC brengt je terug naar het menu. Naast de bestaande levels bouw je met de Editor-modus je eigen Happy Wheels scenario. Zelfgebouwde levels verschijnen in het hoofdmenu zodat ze toegankelijk zijn voor alle spelers.

Tot dusver lijkt Happy Wheels een redelijk onschuldig spelletje, maar schijn bedriegt. Knal je tijdens een van je wilde ritten ergens tegen aan, dan ben je zo een arm of been kwijt. Na een ongelukkige botsing blijkt de besturing van je Segway een stuk minder makkelijk te gaan zonder benen. Maar dat is niet het enige gevaar. Tijdens je wilde vlucht loop je de kans om vertrapt te worden door een dino, een dikke buurvrouw of de kerstman.

Happy Wheels begint als een simpel, kleurrijk racespelletje maar verandert al snel in een genadeloos bloedbad. De zwarte humor, shock-factor en grote keuze in levels maken Happy Wheels ontzettend verslavend.

Meeste downloads Arcade games voor web-apps

Meer
Happy Wheels

Naar de site

Happy Wheels

Beoordelingen about Happy Wheels

Promotie×
Екатерина Климова | Emjay Anthony | Religion related