Gunshine.net

Gunshine.net

Vorm een online bende met je vrienden

VOOR

  • Verbindt direct met Facebook
  • Uitgebreide wereld
  • Veel missies

TEGEN

  • Sommige missies zijn onzinnig

Goed
7

Gunshine.net is een gratis 'massively multiplayer online role playing game' (mmorpg) waarin je in een uitgebreide wereld allerlei opdrachten uitvoert. Vervul je deze met succes dan groei je naar een hoger niveau. Daarmee krijg je de beschikking over betere wapens en attributen waardoor je de slechteriken nog beter te lijf gaat. De game is nog in bèta, dus zal nog flink verder ontwikkelen.

Je speelt Gunshine.net in een grote wereld met vele andere spelers, waaronder je vrienden die je via Facebook uitnodigt. Sommige missies zijn dusdanig pittig dat je deze het beste samen uitvoert, de kogels vliegen je anders om de oren. De inhoud van de opdrachten en de wijze waarop je ze volbrengt doet nogal denken aan World of Warcraft. In Gunshine.net speel je als jager, dokter of bodyguard, elk met zijn eigen specifieke krachten.

Je vrienden zijn niet altijd tegelijk met jou online, maar dat is geen reden tot paniek. Dankzij computergestuurde intelligentie roep je de hulp van je maten in, ook wanneer ze niet in de buurt van hun computer zijn. Gunshine.net heeft een erg sociaal karakter: veel opdrachten zijn domweg onmogelijk om alleen te spelen. Grafisch gezien zit Gunshine.net overigens goed in elkaar, maar verwacht geen hoogstandjes.

In Gunshine.net schiet je er met je vrienden flink op los. Door samen missies te voltooien groeien jullie uit tot een hoger niveau. Zo krijg je betere wapens en daardoor speel je met nog meer vuurkracht en plezier.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Gunshine.net

Naar de site

Gunshine.net

Beoordelingen about Gunshine.net

Promotie×
Robitussin | تخليص | Tut Serie Tv