GT Recovery for Windows

GT Recovery for Windows 2.4

Gratis data recovery-software voor uw Windows-pc

GT Recovery voor Windows is een gratis tool waarmee je gegevens kunt herstellen van je Windows-pc. U kunt het ook gebruiken om gegevens van mobiele telefoons te herstellen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geen kennis van deskundigen vereist
  • Gratis software
  • Meer herstelopties met Windows

TEGEN

  • Nog niet beschikbaar voor iOS
  • Er kan sporadisch buggy zijn

GT Recovery voor Windows is een gratis tool waarmee je gegevens kunt herstellen van je Windows-pc. U kunt het ook gebruiken om gegevens van mobiele telefoons te herstellen.

Holistisch herstel

GT Recovery helpt u zowel verloren als per ongeluk verwijderde informatie te herstellen. Soms kunt u uw gegevens kwijtraken nadat een fabriek uw apparaat heeft gereset. De meeste mensen zijn op de hoogte van de implicaties van de fabrieksinstellingen en maken vooraf een back-up van de gegevens. Maar er zijn gevallen waarin u misschien geen tijd hebt om de back-up uit te voeren, omdat een fabrieksreset recht voor uw deur zou kloppen. In dergelijke omstandigheden kunt u doorgaan met de reset en de verantwoordelijkheid op GT Recovery rusten om de gewiste gegevens te herstellen. Wanneer er een enorm aantal bestanden moet worden hersteld, kunt u de Smart Classification- en Preview-functie van GT Recovery for Windows gebruiken om specifieke bestanden te zoeken.

Beschikbaar voor Android en Windows

GT Recovery voor Windows ondersteunt meerdere besturingssystemen, waaronder Android en Windows. Ondersteuning voor iOS is nog niet gearriveerd, maar dat zou kunnen veranderen als je dit artikel leest. De Android-tool is gratis en u kunt deze gebruiken om verloren informatie te herstellen en ook privé-informatie permanent te wissen. De app kan rechtstreeks worden gedownload via Google Play. De Windows-versie biedt meerdere herstelmethoden, waarbij enkele geavanceerde maatregelen worden toegevoegd. Er is de optie Quick Recovery, Advanced Recovery en Mobile Data Recovery. U slaat ook scanresultaten op zodat u niet meerdere keren hoeft te scannen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Meer
GT Recovery for Windows

Download

GT Recovery for Windows 2.4

Beoordelingen about GT Recovery for Windows

Promotie×
Rebelde Way | مشاهدة فيلم بني آدم 2018 مشاهدة فيلم بني آدم 2018 حيث تدور احداث فيلم بني ادم فى إطار من الاثارة والتشويق حول رجل اعمال كبير يدعى (آدم) الذي يتهم بالكثير من الأعمال الإجرامية، في الوقت الذي تلجأ إليه الشرطة في مهمة خطيرة، فهل الأحداث ستتطور وتجعله متورط، أم هناك جانب غامض غير معروف عنه؟. | Operation Finale 2018 Full Movie Download 1080p Bluray