Grooveshark

Grooveshark

Gratis je favoriete muziek luisteren vanuit je browser

VOOR

  • Werkt ook zonder gebruikersaccount
  • Grote muziekcatalogus
  • Mooie gebruikersinterface
  • Aanbevelingen via Grooveshark-radio
  • Playlists maken en delen met vrienden

TEGEN

  • Reclame in menu
  • Sommige functies alleen met betaalaccount
  • Toevoegen van hele albums onhandig

Excellent
9

Grooveshark is een gratis service waarmee je vanuit je browser luistert naar muziek uit een grote online catalogus. Hier heb je geen mp3-bestanden, audio player of gebruikersaccount voor nodig.

Open Grooveshark in je browser - Internet Explorer, Firefox en Google Chrome zijn perfect ondersteund - en je ziet een schitterend menu met centraal een grote zoekbalk. Zoekresultaten sorteer je zo op songtitel, artiest of album. Met de soepele web-software sleep je liedjes naar de 'song viewer' onder in het menu. Hier zie je welke tracks momenteel in de afspeelrij staan; meestal krijgen deze de voorkant van een album als representatief plaatje.

Met een Grooveshark-account maak je het jezelf echter nog gemakkelijker om kosteloos en legaal je favoriete platen te draaien. Zo creëer je dan onder andere playlists, oftewel afspeellijsten. Sluit je de webbrowser na een luistersessie, dan heeft Grooveshark bij het volgende bezoek al je tunes nog steeds bij de hand. Ook upload je muziek vanaf jouw pc, zodat je deze gewoon kan toevoegen aan de playlists.

Grooveshark is sterk te vergelijken met de populaire online muziekdienst Spotify. Hoewel Grooveshark's aanbod net wat kleiner is, komt de gemiddelde muziekliefhebber ongetwijfeld aan zijn trekken. Natuurlijk zijn alle wereldsterren aanwezig, maar ook Nederlandse toppers en de gemiddelde obscure indie-band zijn sterk vertegenwoordigd. Net als Spotify is Grooveshark bovendien zeer interactief: zo voeg je vrienden toe en deel je playlists eenvoudig via e-mail of sociale media als Facebook en Twitter.

De muziekindustrie kan het zich niet veroorloven achter te blijven bij de constante ontwikkeling van het internet. Als muziekliefhebber pluk jij hier de vruchten van: volkomen legaal luister je met Grooveshark gratis naar je favoriete bands. Door het interactieve karakter ontdek je bovendien muziek die bij jouw smaak past, zij het via aanbevelingen van vrienden of van Grooveshark zelf. Het enige wat je voor dit alles nodig hebt, is een browser!

Tip: wil je ook zonder browser genieten van Grooveshark, dan gebruik je WinGrooves; dit programma transformeert de dienst tot een desktopapplicatie!

Meeste downloads Audio voor web-apps

Meer
Grooveshark

Naar de site

Grooveshark

Beoordelingen about Grooveshark

Promotie×
ยกทรง | Dan Mangan | Perbedaan Metode Penyusunan Laporan Arus Kas Secara Langsung Dan Tidak Langsung - AkuntansiOnline