Governor of Poker

Governor of Poker

Versla het Wilde Westen met poker

VOOR

  • Leuke sfeer
  • Goede kunstmatige intelligentie

TEGEN

  • Niets noemenswaardig

Uitmuntend
8

Governor of Poker is een gratis browserspel. Zoals de naam doet vermoeden houd je je in deze game bezig met pokeren. Spreekt een lekker potje bluffen jou wel aan, dan is Governor of Poker wellicht wat voor jou.

Je bent in Governor of Poker een klein besnord mannetje of een weelderige dame in een typisch western-dorpje. Door het spelen van toernooien of 'cash-games' win je geld en daarmee koop je alle huizen van dit dorp. Ben je eenmaal in het bezit van al het onroerend goed, dan ga je naar het volgende gehucht. Dit gaat net zolang door totdat elke nederzetting aan jou toebehoort.

De graphics zien er leuk uit en de sfeer van het spel is plezant. De typische western-muziek nodigt uit om even de saloon in te gaan voor een robbertje poker. De kunstmatige intelligentie van je tegenspelers is ook van een goed niveau; er komt letterlijk stoom uit hun oren wanneer ze merken dat je gebluft hebt.

Governor of Poker is een heel leuk spel voor iemand die niet graag om echt geld pokert. Als een ware cowboy of dame struin je het hele Wilde Westen af op zoek naar spelers die met je willen kaarten. Governor of Poker is eenvoudigweg puur vermaak!

Meeste downloads Kaartspellen voor web-apps

Meer
Governor of Poker

Naar de site

Governor of Poker

Beoordelingen about Governor of Poker

Promotie×
TeamViewer v13 | Viti Tsc A Testa Svasata Con Calotta E Taglio Cacciavite Inox A2 | Deutsches Reich 887 , ** , * , o , - 55. Geburtstag Adolf Hitler