Google Drive

Google Drive

Google's kantoorpakket met 5 GB aan opslagruimte

VOOR

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goede integratie Google producten
  • Ondersteunt gangbare bestandsformaten
  • 5 GB opslagruimte voor je documenten

TEGEN

  • Nog geen volwaardig Office-alternatief

Uitmuntend
8

Google Drive (voorheen Google Docs) is een gratis verzameling kantoorsoftware, waarmee je rechtstreeks vanuit je browser werkt aan tekstdocumenten, spreadsheets, presentaties en tekeningen. De applicatie is compatibel met bestandsformaten van concurrenten en laat meerdere gebruikers tegelijkertijd aan een document werken. De dienst heeft bovendien 5 GB aan opslag voor je in petto en maakt op Dropbox-achtige wijze bestanden beschikbaar vanaf elk apparaat.

In Google Drive maak je met groot gemak nieuwe documenten aan, maar de software kan ook met bestaand werk van andere kantoorpakketen overweg. Zo im- en exporteer je Microsoft Office-files van en naar Google Docs en bewerk je zelfs PDF-documenten. Bovendien is het Office-alternatief van Google uitermate geschikt voor samenwerking. Meerdere gebruikers werken namelijk gemakkelijk tegelijkertijd aan hetzelfde document. Met handige kleurcoderingen en de documenthistorie zie je precies wie wat doet.

Internetkoning Google haalt met Drive nog paar aardige online trucjes uit. Zo stel je online formulieren op en verzamel je ingevoerde gegevens automatisch in een spreadsheet. Andere slimme functies hebben betrekking op het gehele pakket, zoals een overzichtelijk beginscherm met al je Google Docs, de keuze uit talloze weergavetalen en integratie met Google's webstatistieksoftware, Analytics.

Hoewel je met Google Drive degelijk gereedschap in handen hebt, biedt het pakket niet de uitgebreide functies van offline concurrenten als Lotus Symphony, OpenOffice en Microsoft Office producten. 'Zware' bewerkingen voer je nou eenmaal niet zo makkelijk uit in een browser.

De gebruiksvriendelijke webapplicatie Google Drive nodigt uit tot samenwerking. Het online kantoorpakket brengt bestanden en software samen en het resultaat is een fantastisch alternatief voor wie genoeg heeft van standaard, stroeve en overweldigende kantoorsoftware.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor web-apps

Meer
Google Drive

Naar de site

Google Drive

Beoordelingen about Google Drive

Promotie×
Reproducir | Dj (Duvvada Jagannadham) Hindi Dubbed Movie HDRip 700MB Download | Pages Populaires