Google Calendar

Google Calendar

De koning onder de kalenders

VOOR

  • Verschillende overzichten
  • Synchroniseer en deel agenda's
  • Notificatie service

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Google Calendar is een gratis kalender/agenda van de welbekende online-reus Google. Ben je erg vergeetachtig dan is een agenda geen overbodige luxe. Verzuim je ook vaak naar je zakagenda te kijken dan biedt deze online variant uitkomst.

Google Calendar heeft qua uiterlijk veel weg van de kalenderfunctie in Microsoft Outlook. Je ziet de huidige dag in een volledig scherm. Wil je meer overzicht over de lange termijn dan verander je het aangezicht naar een hele week of zelfs maand. Je plant eenvoudig afspraken in en geeft aan wanneer Google Calendar je een waarschuwing per mail moet sturen.

Google Calendar onderscheidt zich vooral op het gebied van synchronisatie. Je stelt meerdere agenda's in, synchroniseert ze eenvoudig en desnoods voeg je agenda's van andere mensen toe; mits ze je toestemming geven. Ben je niet zo bekend met de feestdagen dan waarschuwt Google Calendar je ook daarvoor. Je kiest het land waar je woont en je ontbreekt op geen enkel feest meer.

Google Calendar is een uitstekende kalender. Je mist geen afspraak meer omdat je bijtijds een waarschuwing krijgt. Ook voor zakelijk gebruik is Google Calendar een goede keuze dankzij de uitgebreide synchronisatie-opties.

Meeste downloads Agenda & Kalenders voor web-apps

Meer
Google Calendar

Naar de site

Google Calendar

Beoordelingen about Google Calendar

Promotie×
The Sims 模擬市民手機版 | 36 Opinii | The Italian Alphabet