Garena Free Fire Penguin Jetpack

Garena Free Fire Penguin Jetpack voor Windows

Schietend door de sneeuw

Penguin Jetpack is een leuk, schattig en verslavend arcadespel dat je urenlang bezig houdt. Het heeft eenvoudige spelmechanica waarbij het je belangrijkste doel is om zoveel mogelijk baby-pinguïns in de sneeuw te verzamelen als je kunt. Dat wil zeggen dat je ook het karakter van een pinguïn zult spelen!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitdagende levels
  • Eenvoudige en eenvoudige bediening
  • Vloeiende stroom
  • Leuke gamekarakters

TEGEN

  • Herhaalde gameplay
  • Repetitieve muziek
  • Weinig spelmodi
  • Verouderde 2D-afbeeldingen

Penguin Jetpack is een leuk, schattig en verslavend arcadespel dat je urenlang bezig houdt. Het heeft eenvoudige spelmechanica waarbij het je belangrijkste doel is om zoveel mogelijk baby-pinguïns in de sneeuw te verzamelen als je kunt. Dat wil zeggen dat je ook het karakter van een pinguïn zult spelen!

Onverwacht uitdagend

Toegegeven, het spel lijkt op elk ander jetpack- spel, waarbij je obstakels moet ontwijken en zoveel mogelijk munten moet verzamelen totdat je het einde van de koers hebt bereikt. We gaan niet ontkennen dat dat precies is hoe de gameplay is, maar laat je niet misleiden door het lichte en pluizige ontwerp dat het heeft. Zelfs met een schattige pinguïn als je hoofdpersoon, kan het spel meedogenloos zijn met zijn uitdagingen. Natuurlijk, de eerste paar niveaus zijn gemakkelijk peasy en je zou niet eens een zweet breken van het ontwijken van zwevend ijs en vliegen door gouden munten, maar wacht tot je drijvende spijkerballen en aanhoudende raketten tegenkomt. In sommige stadia zijn er vissen die uit ijspoelen springen, dus blijf alert! De stroom versnelt ook als je levels voltooit, dus je zou heel snel moeten zijn in het veranderen van de positie van je pinguïn.

We moeten waarschijnlijk vermelden dat je een pinguïn bent op de vlucht, wat betekent dat je voorbij ijzige obstakels snelt om een ​​reden naast het redden van opgesloten baby pinguïns langs de weg. Het verhaal achter de ontsnapping van je pinguïn is vrij simpel. De pinguin zat ooit gevangen in een kooi, maar kan zich losmaken, dus de ontvoerders zijn nu van plan hem te stoppen. Dit verklaart de raketten en andere dingen die je proberen te raken en die je beletten de finish te bereiken.

IJzig wonderland

Het spel kan worden ontworpen in 2D-graphics, maar dat maakt het spel niet minder vermakelijk om te spelen. Tijdens de game zul je genieten van dezelfde besneeuwde omgeving en het zal je ongetwijfeld een heel kerstgevoel geven. Het lichtblauwe en witte schema is eigenlijk ontspannend om naar te kijken. De eenvoud zorgt er ook voor dat de andere spelelementen nog meer opvallen als de gouden munten en rode raketten. Je zult het hele jaar door genieten van een winterwonderland in deze game.

Een leuk spel voor iedereen

Jetpack Penguin is een leuk spel dat gespeeld kan worden door mensen van alle leeftijden. Het is niet ingewikkeld en gemakkelijk genoeg voor kinderen en niet-techneuten om het snel onder de knie te krijgen. De game is ook niet erg veeleisend als het gaat om tijd en andere druk, dus je kunt gewoon teruggaan naar het spelen wanneer je maar wilt.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Garena Free Fire Penguin Jetpack

Download

Garena Free Fire Penguin Jetpack varies-with-device

Beoordelingen about Garena Free Fire Penguin Jetpack

Promotie×
#154 - Red Storm 154 01-19-2016 | Uncategorized | Housebuilder & Developer (HbD) - July 2018