Gaia Online

Gaia Online

Lekker chillen in een enorme online gemeenschap

VOOR

  • Zeer veel opties
  • Leuke spelletjes
  • Levendig forum

TEGEN

  • Nogal overweldigend

Goed
7

Gaia Online is een sociaal netwerk oorspronkelijk gericht op anime-fans. Tegenwoordig is het echter een grote gemeenschap (voornamelijk) jongeren en loopt het aantal forum-posts op tot 1 miljoen per dag.

Je begint in een vliegtuig dat neerstort. Niks aan de hand, dat schijnt dagelijkse kost te zijn in Gaia Online. Eenmaal veilig aan de grond gekomen, legt een kat je de basisbegrippen van deze gemeenschap uit. In Gaia Online speel je namelijk spelletjes, leer je nieuwe vrienden kennen en kijk je samen video's en waan je je in de bioscoop. Door het spelen van games en het beantwoorden van polls (peilingen en enquêtes) verdien je goud waarmee je leuke kleren koopt. Zo zie je er nog beter uit en krijg je meer aandacht in Gaia Online.

Ondanks de inspanningen van die kat aan het begin, is Gaia Online nogal overweldigend. In het begin heb je geen idee waar je moet beginnen en wat je nou allemaal kan in deze gemeenschap. Je moet er dus echt flink de tijd voor nemen om alle facetten van deze website te begrijpen.

Gaia Online is een uitgebreid netwerk waarin je veel mensen leert kennen. Met deze nieuwe vrienden speel je games of ga je gewoon lekker in gesprek. Uiterlijk is wel erg belangrijk in Gaia Online, dus kleed je avatar goed aan!

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
Gaia Online

Naar de site

Gaia Online

Beoordelingen about Gaia Online

Promotie×
24.11.1814:43 Uhr Sinner Sacrifice for Redemption*inklusive deutschem Untertitel* Action0 / 0305 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare | No Candle No Light | Brothers' Nest