Free Audio Cutter

Free Audio Cutter voor Windows

Gratis software om audiobestanden te knippen

Free Audio Cutter is een gratis audiobewerkingssoftware die helpt bij het knippen van audiobestanden zonder speciale snij- en bewerkingsvereisten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig hulpmiddel
  • Gratis tool met een eenvoudig te navigeren gebruikersinterface

TEGEN

  • Ondersteunt niet alle audioformaten
  • Meerdere audiobestanden kunnen niet tegelijkertijd worden gekoppeld
  • Niet voor professionals

Free Audio Cutter is een gratis audiobewerkingssoftware die helpt bij het knippen van audiobestanden zonder speciale snij- en bewerkingsvereisten.

Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik

De software brengt geen ingewikkelde of meerdere stappen met zich mee om de klus te klaren. Met slechts een paar klikken kunt u uw audiobestanden knippen. Gratis audiosnijder is gemaakt om amateurs in gedachten te houden. Daarom moeten beginners geen problemen hebben met het gebruik van de tool. Voor professionals kan deze tool een beetje beperkend zijn. De software detecteert de hardwareconfiguratie automatisch om het juiste schema te bepalen. U kunt uw videobestanden bewerken door de begin- en eindtijd in te stellen. Terwijl u bezig bent, kunt u er ook voor kiezen om alle audioframes te behouden.

Werkt op de meeste platforms

Free Audio Cutter biedt volledige ondersteuning voor zowel AMD Athlon en Intel Pentium dual-core processors. Niet de meest omvattende als het gaat om het ondersteunen van audioformaten, maar er is ondersteuning voor mp3, aac, wma, cda, ogg, wav, ape, flac, etc. worden ondersteund. De ondersteunde besturingssystemen zijn Windows XP, Vista, 2003 Server, Vista x64, 8, en dergelijke. De tool kan worden gebruikt om de lengte van een audiobestand aan te passen. Tijdlijnen kunnen worden gemarkeerd om bepaalde secties uit te schakelen. Zoals eerder vermeld, is het programma vrij eenvoudig en is het ideaal als u ongewenste achtergrondgeluiden uit een audiobestand wilt verwijderen.

Meeste downloads Video voor windows

Free Audio Cutter

Download

Free Audio Cutter 3.0.1

Beoordelingen about Free Audio Cutter

Promotie×
Maha Mrityujay Mantra - Shankar Mahadevan | Drama Special - Aridong's Last Cowboy (Movie) | SK: Condor EN: Condor CZ: Condor Zobraziť seriál Počet epizód: 10