Football Manager 2018

Football Manager 2018 voor Windows

2018-versie van populaire voetbalmanagement-sim

Football Manager 2018 is het nieuwste deel van de populaire kribbe-simulator. Neem de leiding over een bestaand of aangepast team en leid de overwinning.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Kleine algemene verbeteringen
  • Betere menumuziek

TEGEN

  • Gebrek aan grafische updates
  • Ongelooflijk niche aantrekkingskracht

Football Manager 2018 is het nieuwste deel van de populaire kribbe-simulator. Neem de leiding over een bestaand of aangepast team en leid de overwinning.

Keer terug naar het veld

Voor de versie van dit jaar zijn de primaire wijzigingen in de gebruikersinterface en enkele tabbladen met extra details. Football Manager 2018, net als alle versies binnen de serie, loopt niet ver af van de winnende formule. Er zijn geen waarneembare upgrades naar grafische afbeeldingen of engine zichtbaar en buiten de database zijn slechts kleine wijzigingen doorgevoerd. Hoewel dit geen negatief idee is, wordt de enorme cult-ondersteuning die het spel regelmatig krijgt, sommigen vinden dit een irritatie. Nieuwe tabbladen in het menu bevatten een overzicht van het spelersmoreel binnen Dynamics, meer aandacht voor de medische status binnen Sports Science en kleine wijzigingen in de manier waarop overdrachtskosten worden toegepast. Het team achter Football Manager 2018 lijkt te hebben bijgehouden hoe spelers hun gebruikersinterface aanpasten en de populairste keuzes als basislay-out hebben toegepast. Over het algemeen zal de game zeker een beroep doen op zijn hardcore basis ondanks een algemeen gebrek aan echte updates.

Niet kapot, niet repareren

Football Manager 2018 bevat een paar kleine aanpassingen die redelijk positief zijn. Hoewel het geen nieuwe fans zal winnen, moeten vaste fans tevreden zijn.

Meeste downloads Sportspellen voor windows

Football Manager 2018

Download

Football Manager 2018 2018

Beoordelingen about Football Manager 2018

Promotie×
점프 스타터 | Brothers Sisters | "mamma Mia - Here We Go Again" (dvd) Brand New Free Shipping