FIFA 18 Demo

FIFA 18 Demo voor Windows

De demo van FIFA 18 is hier: is het de revolutie die EA Sports beloofde?

De demo van FIFA 18 heeft ons onverschillig laten voelen. FIFA 18 lijkt een behoorlijk spel te zijn, maar het is dan niet toegestaan ​​om er slecht uit te zien. Helaas is een "fatsoenlijke" levering niet genoeg . Er is ons een revolutie beloofd, maar het enige dat we hebben is een bescheiden stap vooruit met betrekking tot FIFA 17 .

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Meer tactieken
  • Bepaalde spelers lijken meer op zichzelf
  • Veel beter om naar te kijken

TEGEN

  • Alleen kleine aanpassingen en verbeteringen
  • De problemen van FIFA 17 blijven bestaan

Goed
7

De demo van FIFA 18 heeft ons onverschillig laten voelen. FIFA 18 lijkt een behoorlijk spel te zijn, maar het is dan niet toegestaan ​​om er slecht uit te zien. Helaas is een "fatsoenlijke" levering niet genoeg . Er is ons een revolutie beloofd, maar het enige dat we hebben is een bescheiden stap vooruit met betrekking tot FIFA 17 .

Wat is nieuw in de demo?

FIFA 18 heeft vier geweldige nieuwe functies . Een nieuw kruissysteem geeft je meer vrijheid om de bal te passeren, Cristiano Ronaldo's uitgebreide deelname heeft hem in staat gesteld zijn vaardigheden en technieken over te brengen op het spel, bepaalde spelers gedragen zich net als in het echte leven en als kers op de taart hebben we een totaal ander ontluchtingssysteem.

In de demo resulteert de combinatie van al deze innovaties in een veel fysieker en tactischer spel dan ooit. Wat het meest opvallend is, is hoe uniek elke speler is. Bakayoko en Kante vallen bijvoorbeeld allebei echt op voor Chelsea. Een van de meer voor de hand liggende veranderingen in de gameplay is dat het nu niet voldoende is om op een enkele knop te drukken om succesvol te verdedigen. Bovendien word je hard gestraft als je fouten maakt terwijl je probeert de bal terug te krijgen.

Het probleem is dat we dat "iets nieuws" missen dat we hebben met de FIFA 17-demo toen het The Journey introduceerde. Ja, FIFA 18 is mooier, tactischer en fysieker, maar het is weinig anders . Het is niet de revolutie waar EA Sports op stond dat we zouden krijgen via hun trailers en marketingcampagnes. Daarnaast zijn we bedroefd om te melden dat veel van de problemen van FIFA 17, zoals het vreemde en grillige gedrag van AI, nog steeds aanwezig zijn, alsof EA niet eens wist dat ze bestonden.

Ander nieuws

In het geval van FIFA 18 Ultimate Team, wanneer het volledige spel is uitgebracht, zul je legendes als Ronaldo Nazario, Diego Maradona, Pelé of Ronaldhino voor je beschikbaar hebben. FUT vertegenwoordigt hen op verschillende tijdstippen gedurende hun iconische carrière in de voetbalwereld. Dagelijkse en wekelijkse doelstellingen zijn ook toegevoegd.

De reis keert terug, met Hunter als hoofdrolspeler. In deze verhaalmodus zullen zelfs nog meer sterspelers betrokken zijn bij de actie, zoals Cristiano Ronaldo, Thierry Henry, James Harden ... De campagne is nu gestructureerd met kortere doelen, je kunt Alex aanpassen en zelfs andere secundaire personages meenemen via mini-campagnes die worden ontgrendeld naarmate u vordert.

Grafisch is FIFA 18 aanzienlijk verbeterd . De gezichten zijn realistischer , de bewegingen zijn vloeiender en de stadions hebben meer details. Als je onderdompeling waardeert, zoals in een echte voetbalwedstrijd, blijft FIFA je geven wat je wilt.


Een bitterzoete demo

Niets spectaculairs. Niets revolutionairs. Gewoon fatsoenlijk . Dat is het woord dat elke keer dat we denken aan de demo van FIFA 18 in ons opkomt. Gezien de enorme vooruitgang die PES elk jaar boekt, en PES 2018 is geen uitzondering, is 'fatsoenlijk' niet genoeg. We gaan ervan uit dat fans van virtueel voetbal zich op dezelfde manier zullen voelen.


Meeste downloads Sportspellen voor windows

FIFA 18 Demo

Download

FIFA 18 Demo 1.0

Beoordelingen about FIFA 18 Demo

Promotie×
مشاهدة و تحميل مسلسل Van Helsing الموسم الثالث الحلقة 2 مترجمةمشاهدة و تحميل  الحلقة 2 من مسلسل الاكشن و الفانتازيا المنتظر Van Helsing S03 HD الموسم الثالث مترجم للعربية نسخة اصلية كامل... مشاهدة الأن | Audi A 4 B 5 Avant TDI 2.5 V6 150 PS | Da Capo: D.C. I & II P.S.P. OVA English Subbed