Farming Simulator 18

Farming Simulator 18 voor Windows

Landbouw op uw computer gebracht

Verdwaal in een enorme open wereld van landbouw en veeteelt met Farming Simulator 2018. Beheer gewassen, vee en vermarkt uw producten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel verschillende voertuigen / apparatuur
  • Verschillende gewassen en vee om te beheren

TEGEN

  • Gemiddelde grafische weergave
  • Slechts één gamekaart om op te spelen

Verdwaal in een enorme open wereld van landbouw en veeteelt met Farming Simulator 2018. Beheer gewassen, vee en vermarkt uw producten.

De hoofdnaam in Farming-simulators

Het is misschien een soort nichemarkt, maar Farming Simulator heeft zichzelf gevestigd als de top van de stapel in die niche. Als je op zoek bent naar realistische landbouwactiviteiten, zoals het verzorgen van gewassen, het verzorgen van koeien, schapen en varkens, of als je gewoon wilt spelen met zware landbouwmachines, dan is deze game geschikt voor jou. Het doel van het spel is om met succes je boerderij te runnen en je producten te verkopen. Met Voortgang hebt u toegang tot andere dingen, zoals betere apparatuur. De graphics zijn goed, en doen een redelijk werk om een ​​realistische open wereld van de landbouw over te brengen. Er zijn tal van voertuigen om uit te kiezen, en een aantal verschillende gewassen en vee om voor te zorgen.

Een goede boeren Sim

Als je op zoek bent naar een landbouwsimulator, kun je niet echt fout gaan met Farming Simulator 2018. De graphics kunnen beter zijn, en het zou leuk zijn om meer dan één kaart te hebben om op te spelen, maar behalve die kleine grepen daar is erg slecht te zeggen over deze game.

Meeste downloads Simulators voor windows

Farming Simulator 18

Download

Farming Simulator 18 Varies with device

Beoordelingen about Farming Simulator 18

Promotie×
Cities Skylines Update v1.06-CODEX | iPhone KAPOT gooien + WASABI snuiven? - HOE VER GA JIJ? | Is Computer A Blessing Or A Menace?