Extreme Car Driving Simulator 2

Extreme Car Driving Simulator 2 voor Windows

Een gratis auto rijden en stuntrijden spel

Extreme Car Driving Simulator 2 gaat voornamelijk over het ronddwalen van een stad op een sandbox-manier, maar deze game bevat ook stunthellingen en gevaarlijke rijstroken om het spel een beetje interessanter te maken. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • De slippende effecten worden nu beïnvloed door het momentum
  • Aanpassingsopties en verschillende geluidseffecten in de auto

TEGEN

  • Het verzamelen van munten is een matte reden om te blijven spelen
  • Controller-ondersteuning zou leuk geweest zijn

Extreme Car Driving Simulator 2 gaat voornamelijk over het ronddwalen van een stad op een sandbox-manier, maar deze game bevat ook stunthellingen en gevaarlijke rijstroken om het spel een beetje interessanter te maken.

Veruit superieur aan het eerste spel

Extreme Car Driving Simulator 2 biedt een kleine selectie van superauto's die u rond verschillende kaarten kunt rijden. Er zijn stunthellingen, obstakels en racebanen die u kunt tegenkomen. Je verzamelt munten om verschillende soorten auto's met verschillende aanpassingen te kopen. De graphics zijn nog steeds primitief in vergelijking met andere games die werden uitgebracht rond de tijd dat deze game werd uitgebracht, maar de graphics zijn nog steeds veel beter dan die van de eerste game. Er zijn ook meer aanpassingen en plaatsen om te bezoeken dan de eerste game. Het feit dat de game-marketeers GTA (Grand Theft Auto) noemen, is contraproductief, omdat games als GTA dergelijke rijsimulators aanbieden, behalve dat ze betere graphics, meer diepte, grotere kaarten en meer dingen te doen hebben. Als een gebruiker GTA echter niet heeft of geen spellen zoals GTA (of de consoles / pc's waarop ze actief zijn) kan veroorloven, dan kan Extreme Car Driving Simulator 2 een redelijkerwijs vervangende optie zijn voor het element aan de achterkant van het spel.

Alleen kleine problemen blijven bestaan

Extreme Car Driving Simulator 2 heeft veel van de problemen opgelost die bestonden in de slecht geproduceerde en half afgewerkte eerste game, maar er blijven nog enkele problemen over. Een daarvan is dat het spel nog steeds verbleekt in vergelijking met grotere big-budget racegames van zijn tijd, en de tweede is dat er nog steeds heel weinig zin heeft om te spelen, behalve om een ​​auto te besturen, iets dat andere spellen aanbieden als een bijproduct in plaats van een game-uitgangspunt. Toch is het eerlijk om Extreme Car Driving Simulator 2 een uitgebalanceerde beoordeling te geven, maar er is veel meer te doen in deze game dan in de originele / eerste game.

Meeste downloads Racespellen voor windows

Extreme Car Driving Simulator 2

Download

Extreme Car Driving Simulator 2 Varies with device

Beoordelingen about Extreme Car Driving Simulator 2

Promotie×
Tell Me A Story Us S1E5 Episode 5 | Chemistry | Soredemo Sekai wa Utsukushii