eBuddy

eBuddy

Via het web inloggen op al je sociale netwerken en chats

VOOR

  • Veel netwerken vertegenwoordigd
  • Apart inloggen mogelijk
  • Heldere interface

TEGEN

  • Dominante reclametoestanden

Excellent
9

Via de website van Ebuddy log je in op diverse sociale netwerken. De gratis dienst verbindt je onder andere met Google Talk, Windows Live Messenger (voorheen MSN Messenger), Facebook en MySpace.

Net als webdienst Meebo heb je bij eBuddy grofweg twee manieren om in te loggen. Je logt in met je eBuddy ID als je meer dan één dienst wilt integreren; wil je inloggen op aparte diensten dan hoef je niet te beschikken over een eBuddy ID. Een balkje met keuzemogelijkheden geeft aan bij welke netwerken je inlogt en na aanmelding opent een apart scherm met je chat.

De messenger van eBuddy is op veel apparaten een doorslaand succes. De versies voor iPhone en Android werken uitstekend en bieden dezelfde vertrouwde multichat-mogelijkheden. De webversie van eBuddy is overzichtelijk en bovendien aanpasbaar met vrolijke thema's. Zo chat je ook online -vanaf elke locatie- in een gepersonaliseerd kletsvenster.

Dankzij eBuddy onderhoud je je sociale contacten prima via 't web. Dat is niet alleen reuze handig tijdens vakanties maar het werkt ook lekker snel op je thuis-pc. Deze manier van chatten zorgt ervoor dat je geen waslijsten met websites meer in je favorieten hoeft te zetten. Met eBuddy staan al je netwerken in één heldere interface.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor web-apps

Meer
eBuddy

Naar de site

eBuddy

Beoordelingen about eBuddy

Promotie×
Grow Empire: Rome APK Modded | Dae Jang Geum Is Watching - 대장금이 보고 있다 - Episode 07 (06 Sub) | Watch Episode