eBay

eBay

Zet je hele hebben en houden te koop

VOOR

  • Ruim aanbod
  • Vaste prijzen of veiling

TEGEN

  • Onoverzichtelijk navigeren

Uitmuntend
8

Op eBay zet je jouw spullen te koop of schaf je tweedehands (of nieuwe) producten aan. Je hoeft niet langer naar Christie's te gaan om een veiling bij te wonen, voortaan doe je het vanuit je luie stoel met eBay.

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe fiets; dan vul je dat in de zoekbalk van eBay in en verfijn je de resultaten door bepaalde criteria aan te geven. Zo bepaal je bijvoorbeeld wat de maximumprijs is en hoever je wilt reizen om je aankoop op te halen. Ben jij op het moment dat de veiling sluit degene met het beste bod, dan heb je 'gewonnen' en is het artikel voor jou. Op sommige producten staat geen sluitingsdatum maar koop je het gewoon wanneer je bereid bent om de gevraagde prijs te betalen.

Het navigeren op eBay is niet erg duidelijk, ondanks het verfijnen van de zoekopdracht. Ook weet je niet altijd met wie je te maken hebt en of diegene wel te vertrouwen is. Om je daar enigszins mee te helpen heeft eBay een puntensysteem. Mensen die ooit iets bij een verkoper gekocht hebben waarderen deze door punten te geven aan de levertijd, de communicatie met de klant en of het object voldoet aan de beschrijving.

Veilingsite eBay heeft een enorme verzameling artikelen die te koop staan. Je biedt en als het bod goed is dan is het product voor jou. Wil je zelf van je rommel op zolder af dan zet je dat ook eenvoudig op eBay.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor web-apps

Meer
eBay

Naar de site

eBay

Beoordelingen about eBay

Promotie×
Watch Now | Medical Frontiers S03E22 Eat To Cure 1080p HEVC x265-MeGusta 47 minutes | Авторемонт и красота