E7

E7

Help E7 de bom te ontmantelen

VOOR

  • Goede atmosfeer
  • Vermakelijke gameplay
  • Uitdagende besturing

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Uitmuntend
8

E7 is een gratis platformgame waarin je een zwart ruimtewezentje door verschillende velden leidt. Je bent op een vijandige planeet geland waar in het verre oosten een enorme bom op ontploffen staat. Lukt het jou om E7 bijtijds naar het explosief te loodsen om het te ontmantelen?

De planeet waar je je begeeft is van een redelijk zacht materiaal gemaakt. Sta je ook maar eventjes stil, dan zak je een eindje weg. Dit werkt als een trampoline en helpt je om heel hoog te springen. Dat is maar goed ook, want onderweg kom je gespuis tegen dat in de lucht vliegt en je met lasers bestookt. Door een paar keer tegen ze aan te rammen ontploffen ze. Heb je het hele speelveld verschoond van alle tegenstanders, dan ga je naar het volgende level.

E7 ziet er grafisch gezien ietwat simpel uit, maar dat komt de game juist ten goede. Het is allemaal erg atmosferisch. De geluidseffecten versterken dat. De besturing van E7 is wellicht even wennen. Heb je echter de slag te pakken, dan speelt het lekker weg. De moeilijkheid neemt gaandeweg toe en daardoor biedt E7 een flinke uitdaging om tot een succesvol einde te brengen.

E7 is een platformgame met een originele uitwerking. Het platform is namelijk niet wat je gewend bent. Wanneer je de besturing onder de knie hebt, dan zul je veel plezier aan dit indie-pareltje beleven.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
E7

Naar de site

E7

Beoordelingen about E7

Promotie×
Jorge Garcia | Nejde mail | The Peanuts Movie